Det bästa sättet att sälja en Harley Davidson

Harley Davidson är en populär amerikansk motorcykeltillverkare. Ofta kallas bara Harleys, är Wisconsin-grundade företaget ett av endast två företag motorcykel tillverkning som överlevde den stora depressionen. Mycket anpassningsbara, de har en distinkt silhuett som har burit dem en lojal följande. Harley Davidson motorcyklar är alltid stor efterfrågan, vilket gör dem relativt lätta att sälja, så länge några viktiga punkter i åtanke. Prissättning

Du måste prissätta din Harley konkurrenskraftigt om du vill sälja den. Kolla priser för liknande modeller, men om ingen finns till salu, kan du använda följande metod för att ställa in ett ganska vettigt pris för din Harley.

NADA guider kan ge dig ett grundpris för att starta. Justera ditt pris beroende på skick din Harley. Ju lägre körsträcka, desto högre pris du kan ladda. Dessutom kommer uppgraderingar att öka värdet på din cykel Betrakta de typiska kostnaderna för nya uppgraderingar och justera därefter. Också, eftersom motorcyklar är oftast lyxvaror, kan marknaden slumps påverka prissättningen.
Listing

Även om du behöver för att måla en smickrande bild av din motorcykel när du listar det, vara ärlig i din annons. Till exempel, om det är något skadad, inte anger att det är "som ny".

Lista dina Harley där människor är sannolikt att leta efter motorcyklar. Detta inkluderar resurser som den officiella Harley Davidson hemsida under "Begagnade cyklar" och eBay. Om du lista både på nätet och i tidningen i ditt område, ökar du dina chanser att få en köpare.
VIN Numbers

När du säljer din Harley Davidson , bör du vara medveten om vad köparen kommer att titta efter. VIN-nummer är det primära sättet att en köpare vet att motorcykeln de köper är lagliga, så se till att din Harley inte bara har dem, men att du kan lätt peka ut dem.

Du hittar VIN-nummer på vänster sida av motorn fallet för pre-1961 modellerna, på motorns bas för modeller tillverkade mellan 1962 och 1969. på ramen och motorn fallet för 1970-1980 modeller och endast på ramen för post-1970-modeller

Om din registrering och ditt VIN siffrorna inte stämmer upp på grund av ett stavfel, gå till din lokala avdelning av motorfordon för att få det åtgärdat.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150616.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.