Hur man säljer ett fritidsfordon

Att sälja ett fritidsfordon är värt att sträva efter, om att ficka pengarna eller lägg den mot inköp av en RV uppgradering. För att göra en försäljning, är det viktigt att veta den fullständiga historien om din RV, har titeln klar för överföring och vara beredd att ge ramnumret. Framför allt, gör ditt fritidsfordon gnistan för potentiella köpare. Saker du behöver
tydlig titel
Fordon historia
Visa fler instruktioner
sälja ditt fritidsfordon
1

Vid beslut försäljningspriset, förstår att din fordonet är bara värd så mycket som någon är villig att betala. Ställ priset för högt och du kan få bara några napp. Pris för lågt och potentiella köpare kan undra om något är fel med bilen att fråga en sådan "affär." Tricket är att hitta ett rimligt marknadspris. The Kelly Blå och din lokala bank är stora resurser för detta. Var ärlig mot dig själv om RV: s tillstånd innan du priset.
2

Första intrycket är bestående, så gör din RV så presentabel som möjligt innan du sätter den på marknaden. Har det rengöras och detaljerat inuti, tvättas och vaxas utanför, repareras och servas. Till skillnad från en RV showroom, kommer bara bilen att visas. Gör din en RV de vill köpa.
3

Välj en marknadsföringsstrategi. Detta kan innefatta att placera en Till Salu skylt i framrutan och parkera RV i din trädgård eller lägga ett flygblad på den lokala stormarknaden. Det kan vara så genomarbetade som att placera en annons i en lokaltidning medan parkera din RV på en lokal återförsäljare mycket. Gör vad som krävs för att få din RV ses av så många potentiella köpare som möjligt. Överväga att ta bilder av din RV från alla vinklar, inifrån och ut, och publicera dem på auktionssajter eller Internetsidor marknaden.
4

försäljning av din RV börjar med den första kontakten med en potentiell köpare. Var redo att imponera på dem. Alla potentiella köpare måste vara kvalificerad för långivaren godkännande före den slutliga försäljningen. Vara informativ och stolt av RV du presenterar till salu. Svara på frågor helt, sanningsenligt och koncist, men kom ihåg att inte komma på för stark. När du har kvalificerat dina potentiella köpare, kan det vara lämpligt att bjuda in honom eller henne till "camp" i din RV över natten och följa med dem på en lång provkörning. Detta kommer att fastställa att du är säker på den potentiella köparen kommer att gilla din RV.
5 p Det är dags att få dina potentiella köparen åtar sig att spendera sina pengar. Var tydlig med försäljningspriset beloppet. Om den potentiella köparen är tveksam, de tuffaste frågorna du måste ställa är, "Varför vill du inte göra ett erbjudande," och, "Finns det en anledning till att du inte vill köpa denna RV?" Var beredd på att motverka eventuella problem som kan uppstå. Stänga försäljning
6

, måste du ha en "ren" titel. Om det finns pengar som betalas på din RV, ha ordentliga juridiska dokument som utarbetats för att behandla försäljningen. Ge inte innehav av RV till köparen förrän du har fått säkrade medel genom en bank eller du har pengar i handen. Banköverföringar är ofta anses vara den säkraste läget för att ta emot medel på en försäljning av detta slag. Kassörskor checkar är också säker. Om du väljer att acceptera en personlig check, rekommenderas (och rättvisa) som du tillåter det att rensa banken och vänta på bekräftelse på att de medel som finns tillgängliga i ditt konto innan du ger besittning av RV till din köpare.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150608.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.