Hur man säljer en bil snabbt i Oregon

Att sälja en bil kan vara en ganska lång process. Du måste hitta potentiella köpare, och köpare måste komma över för att titta på eller provköra bilen och sedan förhandla om priset. Vissa människor försöker sälja det bil i månader innan rätt köpare dyker upp. Men med rätt förberedelser och marknadsföring, kan du sälja din bil snabbt i delstaten Oregon. Instruktioner
Förbereda bilen
1

Reparera eventuella smärre problem med bilen kan ha. Detta skulle kunna omfatta bucklor, trasiga lampor och mindre läckage i olje-eller transmissionsolja samt bromsar. Om du har kunskap om bilar, kan du fylla i de små detaljerna själv med minimal fickpengar. Om du måste ta bilen någonstans att fästas upp, kommer det att kosta lite mer. Däremot kommer du att kunna sälja din bil snabbare när de små detaljerna tas om hand.
2

Rengör insidan av bilen. Det första intrycket någon har en bil är snygghet och slitage på insidan. Reparera något säte skador. Sy materialet, byt vinyl eller köpa billiga klädslar. Dammsug och tvätta golvet styrelser, askkopp och under-sätet området så de är fläckfria. Rengör instrumentbrädan och fönster till en perfekt glans.
3

Tvätta utsidan av bilen. Var uppmärksam på däcken, undertill områden och fönster. Efter tvätten tas om hand, bör vaxning bli nästa steg. Hand-torka bilen för en fläck-fri glans. När du lämnar din bil i en dammig eller regnigt område, täck den med en bil täcka och har till salu skylt på utsidan. På så sätt kommer din bil stannar skinande för varje visning.
4

Kontrollera taggar och annat pappersarbete du har för bil. Att sälja din bil snabbt i Oregon, bör dina taggar vara aktuell och uppdaterad. Du bör också ha manualen och registrering i handskfacket. Titeln på bilen ska vara redo att gå.
Sälja bilen
5

Kör ditt fordon. Om du kör runt stan med en stor skylt i baksätet fönstret, kommer du att få mer intresse. Potentiella köpare kommer att se till att bilen är funktionella och i gott skick, och de kommer att märka några stora bucklor medan du kör runt. När du skapar skylten i fönstret, kontrollera numret nå dig är i stor stil.
6

Parkera bilen i en ledig eller offentliga mycket nära en trafikerad gata. Detta kommer att dra in fler köpare att stanna och bara titta på bilen. Naturligtvis kommer de att behöva ringa i förväg för att se om bilen är i gott skick, men de flesta köpare ser på insidan såväl som på utsidan innan att vilja testa funktionaliteten av bilen. Om partiet verkligen är intresserade, kan de ringa dig från sin mobiltelefon direkt på bilen du vill sälja. Akta dig för skyltar som säger att du inte kan parkera eller sälja bil från vissa platser. Din bil kan bogseras om du parkerar i fel område.
7

Ring eller hitta din lokala tidning på nätet. Oregon har flera tidningar runt om i staten. Den Oregon.com hemsida listar tidningar från varje stad och stad som kan hittas på nätet. Placera en annons i så många tidningar som du kan. Detta inkluderar ditt lokala område och kanske i större mer tätbefolkade städer. "Oregonianen" omfattar tunnelbanan Portland och de omgivande områdena. Mindre tidningar i Portland och förorterna inkluderar "Portland Tribune," "Tigard Times" och "Beaverton daltiderna." I centrala Oregon, kan du hitta "The Bulletin" (Bend), "Central Oregonian" (Prineville) och "Redmond talesman." I östra Oregon, leta efter sådana papper som "East Oregonian" (Pendleton), "Hermiston Herald" och "BagarestadHerald." I södra Oregon, kan du annonsera din bil i "Mail Tribune" (Medford), "Herald och nyheter" (Klamath Falls) och "Daily Tidings" (Ashland). De västerländska tidningar, däribland dalen och kusten, består av "Statesman Journal" (Salem), "Register Guard" (Eugene), "demokrat Herald" (Albany), "Daily Astorian" (Astoria), "Newstider" ( Newport) och "The World" (Coos Bay).
8

Lägg ut en annons på Craigslist, en populär klassificeras hittats i Oregon och andra stater likadana. Du kan lägga upp en gratis annons förklarar vilken typ av bil du har, det skick det är i, eventuella problem som den potentiella köparen får uppleva och det pris du söker.
9

Lista din bil på eBay , ett auktionshus för att sälja alla objekt du har snabbt och effektivt. De har en speciell auto avdelning avsedd för bil, lastbil, båt och trailer försäljning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150503.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.