Hur man säljer en bil som har modifierats

Uppgradering, modifiera och anpassa bilar är en populär aktivitet. Det verkar som om nästan alla bilar har modifierats på något sätt, oavsett om det är att uppgradera en växelspaksknopp eller lägga till en kropp kit och en uppsättning hjul. Det enda problemet med att modifiera en bil från den ursprungliga specifikationen är att det kan vara svårt att sälja det bör då komma. Saker du behöver
tvål och vatten
Detailing leveranser
Kamera
Kvitton
Visa fler instruktioner
1

Detalj hela bilen. Detta gäller för alla bilar du säljer, ändras eller inte. En riktig detaljer i en bil kan ofta göra det värt flera hundra dollar mer. Tvätta och vaxa utsidan, detalj hjulen och rengöra fönstren. Skrubba motorrummet med avfettningsmedel och torka allt väl. Avsluta motorrummet genom att sätta vinyl Protectant på alla plastytor. Ånga rengöra mattor och detaljerat interiören också. En bil som är ren ger intrycket av att det var älskad och väl omhändertagen.
2

Lista alla förändringar och uppgraderingar när du beskriver bilen i några annonser du placerar i platsannonser eller online . Om det finns plats, lista varenda del till bilen eller uppgraderas. Även en hel del människor kan vara efter ett original bil, om du presenterar de ändringar som att lägga värde till bilen, kommer du att ha lättare att sälja det.
3

Sälj originalet delar med det. Om du fortfarande har de delar som tagits bort från bilen så att eftermarknaden eller anpassade delar kan installeras, sälja dessa med bilen. Till exempel, om du har uppgraderat hjulen och fortfarande har de ursprungliga hjulen än att erbjuda dem med inköpspriset för fordonet. Detta sätt, om köparen vill, har han möjlighet att returnera bilen till sitt ursprungliga skick.
4

Har de kvitton som finns för att bevisa det arbetet var gjort, särskilt om det var något i stil med motor eller fjädring modifieringar som inte är uppenbara när visuell inspektion av fordonet. Om du hade en högpresterande motor byggd för din bil, kan detta höja värdet på det, men du måste bevisa arbetet utfördes korrekt med kvitton för de delar och det arbete som gick in i den.
5

Annonsera bilen på entusiast forum på Internet. Det finns forum för varje bil som någonsin gjorts, och många av besökarna till dessa forum handlar om att modifiera och förbättra sina fordon. Detta är en idealisk plats för att få en sympatisk publik av potentiella köpare som förstår varför du ändrade din bil i första hand till skillnad från någon som handlar på papper för en vanlig, icke-modifierad bil. Säg att du har en modifierad Porsche 911. Den sekretessbelagda delen av Pelican del Porsche 911 Tekniskt Forum är ett bra ställe att annonsera (se "Resurser"). Inte bara är det gratis, men många av de besökare på webbplatsen att förstå poängen med att modifiera en bil och kommer att ha en bättre uppfattning om det sanna värdet av bra gjort ändringar.
6

Annonsera fordonet i så många ställen som möjligt, inklusive Craigslist, den lokala tidningen och med "Auto Trader." Om möjligt, inkludera detaljerade bilder av de ändringar som har gjorts till bilen och förklara varför du tror att de är bättre än den ursprungliga bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150621.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.