Hur bli av en bil med ingen titel

En försvunna eller bil titel bör inte hindra dig från att bli av med din bil. Följ dessa riktlinjer och du kommer inte ha någon anledning att oroa sig. Saker du behöver
Kopia av bil registrering
Computer
Internetuppkoppling
bil du säljer eller donera
Aktuell körsträcka av fordonet
Visa fler instruktioner
Basic Instruktioner
1

Titta på ditt fordon registrering. Är du ensam ägare? Gå till avsnitt 2 om detta inte gäller.
2

Gå till din lokala avdelning av motorfordon (DMV). Få en "Ansökan om Duplicera avdelning." Fyll i information som visas på din registrering, och inkludera din körsträcka. Det finns också ett avsnitt för att överföra äganderätten som måste fyllas ut av båda parter.
3

bli av med din bil. Om du säljer eller ger bort bilen med ingen titel i ditt hemland, former, plus en kopia av din registrering, är allt som oftast krävs av den nya ägaren att överföra bilen till sitt namn.
4

Skydda dig. Om du säljer eller donera bilen, se till att få ett "Meddelande om överföring och Friskrivning" formuläret och fyll i det inom fem dagar att bli av med din bil. Detta kommer att hindra dig för att vara ansvariga för några biljetter eller kränkningar som kan uppstå när ägarskiftet bearbetas genom DMV.
Registreringar med lienholders, förfallna avgifter eller flera ägare
5

Skaffa en panträtt release. Om du har köpt din bil genom en bank eller kredit unionen (och du inte är skyldig pengar), kontakta dem direkt för denna form. Kontaktuppgifterna hittar du på en kontoutdrag eller enkel sökning på Internet.
6

betala alla förfallna anmälningsavgifter. Eller, om den köpande parten är villig, dra av detta från deras inköpskostnader. Processen för att bli av med en bil med ingen titel kommer att bli smidigare och förhindra eventuella förseningar från DMV.
7 tecken

Allas pappersarbete. Om din make eller släkting namn visas på din registrering, kan de behöva fylla i DMV blanketter med dig att överföra äganderätten till någon annan. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150504.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.