Hur man överför en bil titel i Michigan

Om du har en bil som för närvarande heter i Michigan som du säljer eller ger bort, måste titeln föras ut ur ditt namn och in namnet på den nya ägaren. Den Michigan statssekreterare bearbetar all bil titel och begär registrering på kontor i hela staten. Och med juni 2010, det finns ingen online-tjänsten tillgänglig för bil titel transfers.All Michigan överföringar bil titel måste göras personligen. Saker du behöver
Aktuell titel Arkivfoto ID
Köpebrev (om tillämpligt)
Visa fler instruktioner
1

Hitta din närmaste omedelbar titel tjänsten plats på Michigan statssekreterare webbplats (se Resurser). Dessa kontor som kan bearbeta överföringar bil titel.
2

Ta din nuvarande Michigan bil titel och registrering till din lokala omedelbar titel serviceställe. Också sätta den person i vars namn du kommer att överföra bilen. Var och en av er måste ha fotolegitimation, t.ex. ett körkort. Om titeln överföringen beror på att du säljer bilen, har också köpebrevet med dig.
3

presentera aktuell Michigan bil titel till expediten och begäran om att överföra titeln. Både du och den nya ägaren kommer att behöva uppvisa fotolegitimation och signera. Du kommer att underteckna för att släppa titeln till den nya ägaren och den nya ägaren kommer att underteckna ett godkännande av titeln överföringen. Expediten kommer också att ge dig ett formulär äganderättsöverföring att fylla ut. Du kan bara få denna blankett i personen.
4

Fyll i formuläret äganderättsöverföring tillhandahålls av expediten. Och med juni 2010, finns det en $ 15 avgift för att överföra bilen titlar i Michigan. En extra $ 5 avgift krävs om du vill att den nya titeln utfärdas omedelbart.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150698.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.