Hur man säljer en skräppost bil i Indiana

Bor du i Indiana och har en skräp bil som du behöver för att sälja? Kanske det inte har kört på ett tag eller kanske utsidan är bara belagt i ett skikt eller rost. I båda fallen kommer du vill lasta bilen och få lite pengar i processen. Det är en enkel process att göra så länge du vet var du ska gå. Att sälja en skräp bil i Indiana, kan du gå till återförsäljare eller använda internet. Instruktioner
1

Använd Reservdel centrala webbplats för att hitta en lista med junkyards i Indiana. Junkyards är det första många människor går när de behöver för att bli av med en äldre bil eller en som inte längre körs. Du borde ringa så många junkyards som möjligt för att se om de köper fordon och vilken typ av priser som de betalar.
2

Donera din gamla skräp bil till Donation linjen. De har kontor i flera områden av staten, inklusive Evansville, Fort Wayne, Hammond och Indianapolis. Donation är ett utmärkt val om du upptäcker att du inte kan sälja din gamla skräp bil. Du kan skriva av donationen på din skatt nästa år.
3

Titta till närliggande stater om bistånd. De som bor i Gary kommer att tycka att Chicago är ett bra ställe att leta, medan South Bend folk kanske vill fokusera på Michigan köpare och Clarksville invånare kan få hjälp i Kentucky, speciellt Louisville. Listar din bil i en av sina tidningar ökar antalet erbjuder du får.
4

Prova på internet om du hoppas att sälja din gamla skräp bil. Det finns ett antal olika webbplatser, inklusive annonser och auktionssajter där du kan ange ett fordon. Du kan också använda dagstidningar i Indiana för att sälja din bil på deras hemsida så som Indianapolis Star eller South Bend Tribune.
5

återförsäljare ansökningsomgång inom området samt återförsäljare i större områden som Indiana och Bloomington . Vissa återförsäljare kommer att köpa skräp bilar eftersom de kan sätta i arbete och ansträngning och sedan sälja bilen senare. Du kan även ta bilen dit först för att få en uppskattning av vad de ska betala.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150510.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.