Blanketter som behövs för att sälja en bil

Med rätt forskning och förberedelser, kan du sälja din bil själv. Samla all nödvändig dokumentation före den officiella överföringen av ett fordon, och se till att alla nödvändiga former är signerade och daterade rätt att förhindra framtida problem som orsakas av den nya köparen, såsom trafik biljetter eller olyckor. Se till att kolla med din lokala motorfordon kontor som varierar enligt stat. Vehicle Titel

Certifiering av avdelning är juridiskt bindande bevis för ägande och bör överföras till köparen. Säkerställa eventuella lien innehavare har tagits bort.
Köpebrevet

köpebrevet innehåller fordonets år, märke och modell, köparens och säljarens namn och underskrifter, Vehicle Identification Number (VIN), köpeskilling och mätarställning. Du måste fylla i detta formulär för att juridiskt överföra rättigheter fordonet till köparen.
Smog och utsläpp certifiering


I ett försök att upprätthålla klara luften, några stater kräver säljarna att ge smog och utsläpp kontroller av fordon som uppfyller vissa villkor, ofta baserade på år, märke och modell.
Kallelse Vehicle Såld

Kallelse Fordon Säljs krävs i vissa stater och erbjuder skydd tills överföringen av äganderätten är klar. Köp en rapport fordon historia för att visa en solid rekord av
fordon historia rapport

underhåll och reparationer, och förhandla fram ett bättre pris för din bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150550.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.