Hur man säljer en avstängd bil

Det kan tyckas omöjligt att sälja en bil som inte är igång , men förvånansvärt nog , kan det göras . Men förvänta dig inte att få topp - dollar . Du måste offra en del vinst , men åtminstone du kommer bli av med bilen . Här är hur . Saker du behöver
Telefonbok
Sales Papper
Visa fler instruktioner
1

Öppna en försäljning papper och anteckna priserna på bilar som är av samma år , märke och modell som den bil du vill sälja .
2

Tänk på vad som är fel med din bil . Ring runt till lokala verkstäder och få en offert för reparationer som behövs på fordonet . Addera 3

dra av kostnaden för reparationer från listpriset för fordonet . Sedan , subtrahera några fler hundra för besväret av att fixa bilen . Detta nummer kommer att vara ditt försäljningspris .
4

Lista din bil i en lokaltidning sekretessbelagda eller online klassificeras webbplats som Craigslist.com . Gör säker lägger säger , "Behöver arbete " för att indikera att bilen inte är i 100 % skick .
5

Var ärlig om vad som är fel med bilen och berätta den potentiella köparen att du tog reparationskostnad bort av den slutliga kostnaden . Han kommer att uppskatta din ärlighet och att vara mer benägna att köpa .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150515.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.