Snabbaste sättet att sälja ett fordon

Sälja din bil snabbt kan vara svårt för vissa, särskilt i områden som drabbats hårt av den tuffa ekonomin. Sälja din bil till en bilhandlare kommer att få det av dina händer, men återförsäljare är i näringslivet att göra en vinst, det erbjudna priset för din bil kommer att vara betydligt lägre än marknadsvärdet. Ungefär som att sälja ett hem, kan en snabb försäljning beror på de använda marknadsföring taktik, presentation och pris. Du kommer också att lära sig att förhandla med en potentiell köpare för att "försegla affären." Saker du behöver
Interiör och exteriör bil rengöringsprodukter Hus Till-salu skyltar
Fordon historia rapport med marknadsvärden
digitalkamera och Internet-ansluten dator
Visa fler instruktioner

1

Rengör motorcykeln noggrant inifrån och ut, använd en kvalitet vax för exteriör och använda en invändig rengöringsmedel såsom Armor All för att ta fram det glans bilens instrumentbräda och däck. Var noga med att rengöra motorrummet med avfettningsmedel och täcka eventuella känsliga elektroniska komponenter, eller har motorn beskrivs av en fackman. Ren smuts och skräp från mellan sätena, och torka av insidan och utsidan glaset.
2

Skapa för försäljning skyltar som visar det begärda priset för fordonet och dina kontaktuppgifter. Skaffa en rapport fordon historia för fordonet från en känd källa, och ta reda på dess Kelley Blue Book värde (se Resurser). För att locka köpare att köpa din bil, kanske du vill annonsera det för något mindre än marknadsvärdet.
3

Sök efter en hög trafik område, till exempel en kommersiell verksamhet eller upptagen korsning, för att parkera bilen. Fråga mark eller företagets ägare om tillstånd att parkera din bil på deras egendom.
4

Ta bilder på bilen med en digitalkamera och överföra bilderna till datorn. Ta flera vinkel skott av interiör, exteriör och motorrummet.
5

Ladda upp bilder av ditt fordon för att marknadsföra webbplatser som eBay Motors och Craigslist, och förklara de starka punkter, svagheter, reparation historia och alla andra relevanta uppgifter om fordonet, såsom dess alternativ, läggs tillbehör, trim nivå och körsträcka. Skapa ett inlägg med ovanstående information och foto för att användas i din lokala tidningens annonsavdelning.
6

Var beredd att svara på alla frågor en potentiell köpare kan ha. Var flexibel och rymmer honom när det gäller att inrätta en inspektion tid och provkörning. Förhandla med köparen om det slutliga priset på fordonet och har titeln dokumentet till hands.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150695.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.