Hur man säljer en bil Snabb

Om priset på gas har dig ner, kanske du funderar att köpa en nyare, mer bränslesnål bil för att hjälpa dig att spara så mycket pengar på pumpen som möjligt. Medan du kan byta din gamla bil in på en ny, kanske du vill försöka sälja den på egen hand först. För att sälja en bil snabbt, måste du priset det rätta, marknadsföra den väl och tänka som en köpare. Saker du behöver
Clear titel till bilen
Internet
Digitalkamera
Vitbok
Printer
Visa fler instruktioner
1

Hitta den blå boken värdet av bilen och priset är därefter. Att sälja en bil snabbt, måste du priset det vid eller under bilens marknadsvärdet för ditt område. Se länken i Resurser nedan för att hitta bilens Blue Book värde att prissätta det rätt.
2

Lista bilen till försäljning på fria klassificerade webbplatser. Många bilköpare börjar sitt sökande efter en ny eller begagnad bil på nätet. Sök efter klassificerade webbplatser som tillgodoser ditt område och lista bilen på så många av dem som möjligt. Var noga med att inkludera året, märke och modell av bilen och några fotografier för att locka köpare. Addera 3

Placera en "Till salu" skylt på bilen och köra runt stan . Om andra ser dig köra, du skickar meddelandet om att bilen är i gott skick. Var noga med att inkludera ditt telefonnummer och bilens försäljningspris att uppmuntra förfrågningar från köpare.
4

flygblad att annonsera din bil och placera dem i lokala livsmedelsbutiker och servicehandel. En färgglad flyer som innehåller ett fotografi av bilen, året, märke, modell, ett telefonnummer och bilens försäljningspris kommer att fånga uppmärksamheten hos köparna.
5

Var tillgänglig för att visa bilen och låta andra att provköra den på kvällar och helger för att sälja en bil snabbt. Köparna kommer att vilja se bilen efter jobbet eller skolan och på sina lediga dagar när det passar dem. Om du är otillgänglig under dessa tider, kan det försena försäljningen. Se till att det finns alltid någon tillgänglig att svara på frågor från köparna och visar bilen när du inte kommer att vara hemma.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150487.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.