Hur bli av en bil för Cash

När du känner att det är dags att få en ny bil måste du bestämma vad du ska göra med din gamla. Du kan byta in det, men du står för att göra mycket mer pengar om du säljer bilen själv för kontanter. Aldrig ta en check på en bil om det är en familjemedlem eller du tar en risk för att kontrollen kommer att studsa och det skulle betyda att du bara gav någon en bil gratis. Instruktioner
1

Börja med vänner och familj. Även om dina vänner eller familj är inte i behov av en bil som de kanske känner någon som är. Detta är det snabbaste sättet att sälja din bil eftersom det bara tar några telefonsamtal. Se till att du vet exakt hur mycket du vill komma till din bil. Om du inte vet hur mycket det är värt så kolla in Kelly Blue Book värde för bilen. Länken till denna webbplats tillhandahålls för dig i slutet av den här artikeln.
2

Använd ett företag som betalar för skrotbilar. Varje stat har sitt eget företag och du kommer att behöva göra en sökning för att hitta din. Det finns ett företag som betalar pengar för skrotbilar landet. Det kallas 1-888-CARBUCKS. Du måste fylla i era bilar information samt dina kontaktuppgifter och någon kommer att komma tillbaka till dig med en offert. Om du gillar priset sedan gå vidare och sälja det till dem. Om inte, välj ett annat alternativ för att få topp dollar. Om du inte samtycker till det pris bilen kan tas bort ganska snabbt. Hitta en trafikerad gata kan du lämna din bil med pris och ditt telefonnummer på vindrutan
3

. Detta kommer att hjälpa dig bli av med din bil snabbt på grund av den tunga trafiken och synlighet för din bil. Du kanske måste få tillåtelse först att placera din bil där så inte gör något för att få dig i att problem. Det tar bara en minut att fråga om lov. Återigen, bara accepterar kontanter från någon som vill köpa den.
4

Lägg ut en annons i din lokala tidningar. Det kan kosta dig några pengar, men reklam kommer att hjälpa dig att sälja din bil mycket snabbare. Du kan även lista dina pengar pris och plats endast kontanter i lådan. Detta kommer att hålla undan alla som kommer att försöka få dig att acceptera en check. Se till att du lista de goda egenskaperna hos din bil i annonsen så köpare kommer att bli intresserade.
5

Ring en begagnad bilhandlare. Nästan varje stad har 2 eller 3. De köper begagnade bilar billigt eftersom de vet hur man fixar upp dem och sälja dem för mer. Du kanske inte får så mycket pengar som du skulle om du väntade och sålt bilen själv, men du kommer att få pengar och du kommer att få det snabbt. Har alla handlare titta på bilen och göra dig ett erbjudande. Ta den bästa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150486.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.