Hur man får betalt för en Junk Car

Har du en skräp bil som du är trött på att titta på? Hur vill du ha bilen bort utan kostnad för dig och även göra lite pengar på affären? Lär dig att göra just det. Saker du behöver
Junk fordon.
Bil titel.
Telefon eller Internet-anslutning.
Visa fler instruktioner
1 p Det finns flera sätt att få bli av med ditt skräp bil, så först ska du bestämma om du ska sälja bilen till en junk yard eller ha det bort genom en flyttservice. Om du säljer den till en skräppost varvet för delar de kan citera dig ett pris på vad de är villiga att betala och sedan plocka upp det och ta bort gratis. Om du vill att det tas bort genom en flyttservice, kommer du inte att betalas för fordonet, men du kommer inte att debiteras för bortskaffande. Om du har beslutat att sälja till en junk yard
2

, Du kan titta i gula sidorna för automatisk bärgning och ringa några ställen att se vem som kommer att ge dig mest för din skräppost bil. Det mesta du kan förvänta dig att få är runt $ 300,00 och det är för ett fordon som fortfarande kommer vev. Anledningen till detta är att motorn är vad de kan göra mest pengar på.
3 p Om du har valt att bara ha det bort genom en tjänst för gratis, kan du göra en Google-sökning på fri automatisk borttagning eller ta bort mitt skräp bil gratis och du hittar massor av listor. För att hitta en nära dig, bara lägga till din stad eller stat i sökmotorn.
4

satt upp ett möte med skroten eller bogsering tjänst i ditt val och vara säker på att vara där när de kommer att ta bort fordonet så att transaktionen kan slutföras.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150543.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.