Skaffa en motorcykel Handelsanläggning License

Skaffa en motorcykel återförsäljare licens gör att du kan njuta av din passion för cyklar och samtidigt skapa ekonomisk trygghet. Du måste ha en licens om du är leasing, sälja eller förhandla hyra eller försäljning av motorcyklar. Varje stat har liknande krav för att erhålla en motorcykel återförsäljare licens. Men vissa faktorer, såsom registreringsavgifter, skiljer sig något från land till land. En del licenser tillåter återförsäljare att sälja nya och begagnade motorcyklar, medan andra tillåter försäljning av endast en och inte den andra. Instruktioner
Instruktioner
1

köpa eller hyra utrymme för din butik. Du måste fastställa din verksamhet innan du kan ansöka om en återförsäljare licens. Installera en telefonlinje och ett företag skylt utanför generalagenten för att göra ditt företag att känna igen. Förvärva egendoms-och offentliga ansvarsförsäkring för din motorcykel återförsäljare.
2

Kontakta eller besök hemsidan för din statens Department of Motor Vehicles, eller DMV, för att ta reda på den specifika processen för att erhålla en motorcykel återförsäljare licens i ditt tillstånd. Fråga om anmälningsavgifter och arkivering borgensförbindelser med din statliga kassör. Addera 3

Kontrollera att du uppfyller kraven för en återförsäljare licens. Många stater har grundläggande krav för att du ska uppfylla för att vara berättigad till en motorcykel återförsäljare licens. Till exempel, de flesta stater kräva att de sökande vara minst 18 år gammal, visa bevis på försäkringsskydd för verksamheten, hålla ett fast läge och timmar, och har inget brottsregister.
4

Förvärva en återförsäljare licens via din DMV. De flesta statliga program kräver att du tar ett test, som ställer frågor om fordon avslöjande, köpeavtal, journalföring, registrering och textning, och reklam. Normalt är dessa tester har cirka 50 frågor.
5

Mail din ansökan, testa och anmälningsavgiften. Vissa stater kräver kompletterande handlingar som ska bifogas ansökan, till exempel en skatt clearance visar dig och ditt företag är i god ekonomisk ställning. Även vissa stater många kräver att du visa bevis på zonindelning godkännande av din återförsäljare av stadens zonindelning styrelsen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150709.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.