Hur man skriver en motorcykel köpebrevet

När du köper en motorcykel måste du skaffa en ordentlig köpebrev. Skriva ett köpebrev tar bara några minuter och ger otaliga fördelar. Registrering av fordonet, eller textning det om ingen titel inte finns, vilar på att ha en ren köpebrev. Vidare, tills registrera motorcykeln med ditt tillstånd Department of Motor Vehicles, fungerar köpebrevet som både titel och registrering. Viktigast, visar ett köpebrev en lagenlig överlåtelse. Det finns ingen officiell blankett för ett köpebrev. Du kan skriva det på alla papper du har ligger och skräpar. Instruktioner
1

Skriv ned det fullständiga namn och adress för säljaren och köparen. Se till att inkludera lägenhetsnummer och postnummer. Postboxar är inte att föredra. Vid fler än en säljare eller köpare, inkluderar den första säljaren listat alla andra parter i alla rättsliga angelägenheter. Slutligen, se till att notera att ägaren lagligen kan sälja motorcykeln.
2

Anteckna vilken part som överför ägandet av motorcykeln. Notera betalningen priset på köpebrevet nära sin avsikt att sälja. Kortfattat notera att full betalning har skett eller vad senare utbetalningar är nödvändiga.
3

stat vilken motorcykel som säljs. Inkludera märke, modell, år, VIN, motornummer, mätarställning, och all annan information som specifikt identifierar att motorcykeln.
4

Anteckna någon garanti. Det är sällsynt att personliga bilförsäljningen har garantier. Om så är fallet, se till att uttryckligen ange att det inte finns någon garanti. Observera huruvida motorcykeln har tittat på av en mekaniker, och eventuella defekter motorcykeln kan ha.
5

underteckna och datera köpebrevet. Se till att båda parterna att underteckna och datum längst ner. Glöm inte att ange återigen vem som är säljare och vem som är köpare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150599.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.