Återställa & Sälja Driver Classic Cars

Termen "förare" när det används med hänvisning till en klassisk bil hänvisar ofta till en bil som passar för daglig körning eller minst frekvent användning, men är inte återställd till en show- vinnande nivå. Fördelen med att återställa en bil till en förare nivå är att förväntningarna är inte lika hög som för helt återställd bilar. För dem som är villiga att investera tid och pengar, är det möjligt att göra en vinst från att köpa och sälja klassiska bilar, men det är inte lätt. Nedan är några av de faktorer att beakta. Instruktioner
1 p Det är bäst att hålla sig med bilar som har ett stort antal fans. Till exempel, om du försöker att sälja brittiska bilar, stick med märken som MG eller Triumph, varav många var tillverkas och säljs. Dessutom, tänk på tillgången på reservdelar för bilar du säljer. Massor av företag gör delar till kulsprutor, så du kommer inte att behöva spendera mycket tid spåra obskyra komponenter. Om du är i amerikanska bilar, muskelbilar som Camaros är en bra satsning för att vara lätt att sälja.
2

Börja med den mekaniska aspekten av bilen först. Se till att det är säkert och körbar genom att inspektera bromsarna och fjädring. En ny uppsättning av chocker kan gå en lång väg mot att göra en bil känns som ny igen, så byt dessa om de är slitna. Likaså inspektera bromsarna och de minst installera nya bromsbelägg. En bra rening av bilarna undersidan är en bra idé samt lite färg på fjädring och hjulhusen.
3

Interiör arbete kan vara svårt och tidskrävande, så stick med modeller som är lätta att källan delar som matta kit och överdragsklädsel för. Installera en ny matta kit kan vanligtvis göras genom en amatör i en helg och ger fantastiska resultat. Områden som headliners oftast bäst avgörs av en professionell butiken om du vill att resultatet ska bli perfekt. Om föraren behöver en lack
4

, kan du förmodligen få undan med att spendera ett par tusen dollar på en plats som Maaco eller One Day färg och kropp. Tänk på att en high-end lack lika bra eller bättre sedan fabriken färgen kan köra allt från $ 6.000 till $ 15.000 eller mer.
5 p Det finns många vägar att gå om reklam en bil. Det är den traditionella metoden för att placera den i tidningen eller en tryckt publikation som Autotrader. Och tack vare internet, har vi fria sajter som Craigslist, som har en stor publik. Ett annat stort område att annonsera är genom att använda sekretessbelagda delarna av bil entusiast forum. Till exempel, om du säljer en Alfa Romeo, är alfabb.com en bra plats. Var ärlig i din beskrivning i annonsen. Om det finns rost eller mekaniska problem, kommer en köpare vara mycket mer bekväm om dessa avslöjas innan transaktionen är klar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150586.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.