Hur man säljer Övertagna Cars

För att undvika total förlust från en fallerande auto lån, låneinstitut har befogenhet att ta bilen tillbaka från den person i standard. Repossessions är en potentiellt lukrativ affär investering för en kunnig bilhandlare. Dessa bilar säljs ofta för långt under marknadsvärdet, men kan säljas tillbaka till allmänheten vid en kraftig markering. Specialiserade på en nischmarknad område inom bilindustrin genom att sälja återtagna bilar. Saker du behöver Deere återförsäljare s licens
Övertagna bilar
Visa fler instruktioner
Återförsäljning bilar beslagtagits från betalningsförsummelser
1

Få en återförsäljare licens eller grossistens licens . Kontrollera statliga regler för vilken nivå som krävs för att köpa och sälja repossessions. Kontrollera kraven för förvaring och mycket. I vissa stater, såsom South Carolina, måste fordonsindustrin lagringsanläggningar och försäljning massor inspekteras för allmänhetens säkerhet innan du kan öppna för företag. Kontrollera din statliga krav genom Institutionen för motorfordon.
2

Hitta bilar. Återtar bilar själv om du har en fungerande relation med en finansiell institution och kan fungera som en tredje part förvärvaren till en lånefacilitet. Köp repor på auktioner. Ge dina kontaktuppgifter till låneinstitut. Delta privat försäljning evenemang där banker endast bjuda licensierade erbjudanden att bjuda på övertagen inventering.
3

Post bilder på bilarna du återta på din webbplats. Förteckningen skall fabrikat, modell, år och funktioner i bilen. Använd video för att visa bilen i aktion. Köra bilen runt staden med ett kamerateam efter disken. Visa vad som finns under huven. Sätt en mikrofon nära motorn så tittarna kan höra hur det låter.
4

köpa eller hyra fastigheten för en bil mycket eller tillräckligt med utrymme för att visa upp dina bilar. Hyr den runda rymden året eller bara hyra ut det när du har speciella auktioner evenemang.
5

Tvätta och bilar vax. Gör dem glänsa. Miljöbilar ger illusion av topprestanda mer än dammiga bilar, och är mer tilltalande för köpare. Ta bort alla personliga tillhörigheter från föregående företagets ägare. Det är olagligt att sälja sina saker.
6

Pris bilarna i närheten av marknadsvärdet. Enligt Federal Trade Commission, "En borgenär underlåtenhet att sälja din bil på ett affärsmässigt rimligt sätt kan ge dig en fordran som borgenären skadestånd eller ett försvar mot en brist dom."
7

Lista några garantier eller täckning för varje bil som du säljer. I boken, "Allas guide till lagen" Melvin M. Belli och Allen P. Wilkinson skriva "Federal lag kräver använt-bilhandlare att placera ett fönster klistermärke på varje begagnad bil som visar om eventuella garantier kommer med bil."

8

Meddela de ursprungliga bilägare att deras bilar sätts upp till försäljning. Statliga krav får mandat att du låter dem veta innan allmänheten att bilen är till salu. Ge dem möjlighet att betala vad de är skyldiga på bilen för att få den tillbaka.
9

Håll en bilauktion på nätet innan de nyaste bilarna förs till partiet. Ge dina kunder den meningen att de får möjlighet att få en uppgörelse före alla andra. Detta skulle kunna bidra till att uppmuntra snabbare köpbeslut, vilket flyttar lagret snabbare.
10

locka kunder till din bil mycket. Hyr en videoproduktion och producera några reklamfilmer för att luften på din lokala tv-affiliate. Den galna bilförsäljare karaktär har fungerat bra tidigare. Visa massor av bilder på bilar du har. Ge den kommersiella viss brådska. Löftet att om de inte kommit ner till mycket de kan gå miste om en del fynd försäljning deal.
11

vara förhandlingsbart på priset. Vet i förväg vad din botten pris är att du kommer att acceptera. Tillåt provkörningar. Efter provkörning, gå drivrutinerna till ditt kontor och föreslå att få igång på avsluta affären innan någon annan går iväg med sin drömbil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150723.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.