Hur man överför en Dodge garanti

Dodge stötfångare till stötfångare garanti kan överlåtas till en ny ägare som kan den förlängda garantin som erbjuds av Chrysler. Dodge drivlinan garanti, dock inte kan överföras till ett nytt fordon ägare. Det finns ingen avgift för att utvidga den ursprungliga stötfångare till stötfångare garanti för en Dodge fordon som denna garanti är bra för de första tre åren eller 36.000 km oavsett vem som äger fordonet. Det är både en avgift och en tidsgräns, dock för överföring Chrysler utökade garantier. Chrysler rekommenderar att se en återförsäljare att överföra den förlängda garantin, men du kan göra överföringen själv. Saker du behöver
Plan Avsättning flyttsida
Original garanti köparens Kontrollera signatur
eller postanvisning för $ 50
kuvert och porto
Visa fler instruktioner
1

Betala av allt som är skyldig på den förlängda garantin. Garantier som finansieras kan inte överföras förrän de har betalat.
2

Fyll i informationen garantin överföring ligger på dina dokument avsättning till plan. Om du inte har en kopia av din plan Avsättning, kan du skriva ut en överlåtelseformulär från "Min plan" sidan av Chrysler garanti webbplats (se Resurser).
3

Skriv ett kontrollera eller få en postanvisning betalas till Chrysler LLC för det belopp som garantin övergångssumman. I de flesta stater, är denna avgift $ 50, men du bör kontrollera med din specifika Plan Tillhandahållande eller Chrysler återförsäljare att kontrollera avgiften för ditt tillstånd.
4

Fråga den ursprungliga köparen garanti plan för att underteckna det ifyllda överföringen formulär. Överföringar kommer inte slutföras utan underskrift av den person som ursprungligen köpte garantin.
5

Skicka checken och överlåtelseformulär till Chrysler inom 60 dagar från försäljning av fordonet. Blanketter ska skickas till:

Chrysler Serviceavtal

Transfer Department

PO Box 2700

Troy, MI 48.007-2700

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150734.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.