Hur man säljer en bil som metallskrot

Om du planerar att sälja en bil som metallskrot, måste du demontera den och ta bort delar och vätskor som inte accepteras av bärgning företag. Följ dessa steg för att förbereda bilen för skrothögen. Saker du behöver
Bil
Bilsläpkärra
mekaniker verktyg
Visa fler instruktioner
1

Tappa ur oljan, transmissionsolja, bromsvätska, spolarvätska och radiator så det finns inga vätskor kvar i bilen.
2

bort kylaren, kylaren och batteriet.
3

Next bort behållaren bromsvätska och starter.
4

bort förgasaren, luftfilter, distributören hytt och tändstift.
5

Ta bort alla kablar som leder till fendrar och in i bilens instrumentbräda. Det är inte viktigt att hålla dessa delar, så att du kan klippa några kablar som du behöver.
6

bort huven.
7

bort motorn från bilen med en motor lyftanordning. Fäst lyftdonet kedjorna till motorn och ta överförings bultarna från motorn och katalysatorn. Ta bort motorfästen och lyfta motorn ur bilen. Eventuella delar eller trådar kvar i bilens motorrum bör tas bort.
8

Ta bort transmissionskåpan och avgassystemet.
9

bort instrumentpanelen och sätena. Ta ratten och dörrpaneler. Slita ut alla mattor på golven inne i bilen och i bagageutrymmet.
10

Ladda resterande bilen på släpet och dra åt lösa muttrarna på däcken. Ta bilen till en skrot återvinning centrum och ta bort däcken som kranen plockar upp bilen. Du kommer att behöva ta däcken hemma om metallskrot platsen inte accepterar däcken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150488.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.