Hur bli av en skräppost bil

Många gånger en bil helt enkelt inte kan repareras eller ens säljs som ett projekt för andra. När detta händer, är en av de mest populära alternativen för att sälja din bil för skräp. Junkyards leva på bilar som andra människor tycker värdelösa. Om du hittar rätt gården, kan du få din bil tas bort dina händer och kanske göra lite pengar på affären. Instruktioner
1

Hitta en skroten i ditt område. Titta i telefonkatalogen under junkyards eller auto gårdar bärgning. Dessa är företag som uteslutande köper bilar och lastbilar som körs inte längre med avsikt att beröva dem för delar eller reparera dem till körbart skick.
2

Berätta skroten märke, modell och årsmodell på din bil. Vissa rädda varven inte är mycket speciell och kommer att acceptera någon bil, oavsett skick. Men en del är specialiserade på vissa modeller eller fabrikat eller mer specifika kategorier såsom muskel bilar.
3

Få en offert från bärgning gård. Baserat på den information du har gett dem, kommer de att kunna berätta ungefär vad de kommer att betala, om något, för bilen. Om du är mer intresserad av att tjäna pengar och mindre intresserade av att bara få bilen utanför din fastighet, är det i ditt bästa intresse att få flera offerter från olika varv.
4

Fråga skroten om de bogsera din bil gratis, för en avgift eller inte alls. Denna aspekt kan vara mycket kostsamt och kunde ändra den nedersta raden på junking din bil.
5

Fråga skroten om titeln överföringar och hur de fungerar i ditt tillstånd. Vissa stater kräver papper som ska lämnas till regeringen vid tidpunkten för transaktionen, medan andra är mer löst.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150514.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.