Hur tjäna pengar på din gamla Junk Car

Även om Cash for Clunkers är över, kan du fortfarande tjäna pengar på det skräp bil till dig även om det inte är igång. Istället för dumpning din gamla bil eller låta det rosta på uppfarten, bli av med den i någon av dessa fyra sätt och göra några kontanter. Instruktioner
1

Sälj den till skrot. Metallskrot priserna har fördubblats under de senaste två åren. Sälja till skroten är ett enkelt sätt att bli av med din gamla bil eftersom de kommer att ta det "som är." Även om bilen inte startar, kommer många av skräp varv kommer att ta bort det och betala dig kontant att göra det. Det pris som du får för din junker beror på tillståndet i bilen och hur många delar som de kan sälja. De mer användbara delar, desto mer pengar får du. För att hitta en bilskrot i ditt område, söka på internet för köpare av gamla bilar som JunkACar.com eller kolla din lokala telefonkatalogen under "varv Auto Salvage." Var noga med att inkludera ditt tillstånd om du söker på internet . Ring bärgning gård och be dem att ge dig en uppskattning på hur mycket din junker är värt. De kommer att vilja veta årsmodell, märke, modell och skick.
2

sälja det till ett Demolition Derby DRIVER. Cash for Clunkers inte göra rivning förare nöjda. Det beror på de bilar som de brukar köpa för att förstöra på deras derby händelser togs ur drift av regeringen utköp. Men även nu när programmet är över, är det svårt för dem att hitta bilar på grund av det höga priset på metallskrot. Därför Demolition Derby förare är mer villiga att betala ett högre pris för rätt bil. Men vad händer om din bil inte har alla dess delar? Broken windows? Inga problem. De tar ut dem ändå. Saknade dörrhandtag, knoppar, däck, luftkonditionering? Spelar ingen roll. Alltihop blir randig i ett derby bil. Om du vill sälja din bil för en rivning derby, kolla nätet rivning derby platsannonser (www.derbygear.com/) Addera 3

SÄLJ delarna. Summan av delarna är större än helheten. Någonsin höra det i skolan? Tja, i det här fallet är det sant. De delar av din junker är värda mer än hela din bil tillsammans och om du har tid och verktyg för att ta bilen isär och lista varje bit till salu, kan du göra mycket mer pengar än om du sålde din bil hela. Gå online för att Ebay.com, craigslist.com eller leta efter de sekretessbelagda delarna av webbplatser som enbart köper och säljer bilar och bildelar som www.automotix.net /autopartsclassifieds.html och börja tjäna lite pengar.
4

donera den. Om inget av dessa alternativ tilltalar dig, kan du donera alltid din gamla bil till välgörenhet. Kom bara ihåg att du kan ta en avskrivning på din skatt, men det är inte omedelbar kontant i handen. Om du säger att bilen är värd $ 4000, då i genomsnitt kommer du att få ca $ 1000 tagit bort de skatter som du är skyldig. Om du får en återbetalning av skatt, måste du vänta till april för att få det. Vikt värdet på bilen kommer att skrota kontra donera det och se vilket kommer att göra dig mer pengar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150587.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.