Hur man säljer en bil i Colorado

Om du är redo att sälja din bil och bor i Colorado, se till att din bil ser sitt bästa. Fixa några mindre mekaniska problem, tenderar att smärre kosmetiska problem och detalj din bil, både inne och ute, för att öka din vinstmarginal. Lokalisera de blanketter som krävs i förväg för att säkerställa en smidig transaktion. Bekanta dig med hur man säljer en bil i Colorado så att du vet att försäljningen är laglig. Instruktioner
1 p Om du vill sälja en bil i delstaten Colorado, måste du överföra äganderätten till köparen. Om du inte kan hitta titeln, begära ett nytt genom att fylla i "Duplicera Titel och Kvitto Request" formen på ditt län Titel och registreringsverket. Ta en kopia av ditt fordon registrering och betala den avgift som krävs.
2

Samla medel från köparen. Acceptera full betalning i form av kontanter, postanvisning eller bankväxel bara. Om du säljer en nyare bil och köparen behöver finansiering, se till att han ordnar sin egen och betalar din köpesumman i sin helhet. Detta skyddar dig från att återta bilen i händelse av utebliven betalning.
3

överföra äganderätten till köparen. Fyll i nödvändiga uppgifter i säljarens rutan på baksidan av din "Colorado Intyg om avdelning." Skriv in ditt namn och adress, utöver de av köparen. Inkludera mätarställningen om bilen du säljer är mindre än 10 år gammal och skriver ditt namn för att slutföra processen.
4 p Om köparen bor i ett utsläpp region, är det säljarens skyldighet att lämna en kopia av kontrollintyg. Detta bevisar din bil passerade de nödvändiga emmissions testerna. Besök Colorado Department of Revenue nätet för att avgöra om köparen bor i ett utsläpp region.
5

lämna köparen ett köpebrev. Skriv ner köparens namn och adress, tillsammans med en fullständig beskrivning av bilen. Detta inkluderar märke, modell, år och Vehicle Identification Number. Anteckna tidpunkten för försäljningen tillsammans med köpesumman. Skriv "Paid in Full" på köpebrevet och tecken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150497.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.