Hur man säljer en bil i Storbritannien

Många alternativ finns för att sälja din bil i Storbritannien. Tusentals människor och företag köper bilar varje dag. Dina alternativ inkluderar både online och offline alternativ. Genom att följa dessa steg, kan du sälja din bil på nolltid. Instruktioner
1

Rengör din bil. Du vill köparna att se vad din bil såg ut när den var ny, så att du kan få topp dollar. Om du planerar att sälja din bil på nätet, ta bilder på bilen från en mängd olika vinklar, både inne och ute, med hjälp av en digitalkamera.
2

Gör en lista över alternativen på din bil . Saker som kommer att locka köpare är låg körsträcka, luftkonditionering, automatiska fönster och lås, ny lack, krockkuddar och billarm. Inkludera märke, modell, motor storlek och andra relevanta uppgifter om ditt fordon.
3

Pris bilen med hjälp prisguider. Den vanligaste prisguide i Förenade kungariket är Parkers guide. Detta pris guide ger dig en uppfattning om hur mycket du kan förvänta dig att få för din bil.
4

Bil auktioner är oftast bättre för köpare, men de kan vara ett enkelt och snabbt sätt att sälja din bil . Du får ställa utgångspriset på din bil, men det är upp till publiken att bjuda på det. British Car Auktioner är en populär bil-auktion webbplats med ett gott rykte.
5

överväga att sälja din bil till ett Storbritannien bilfirma. Du kan hitta en lista över återförsäljare på Free Index. Leta efter en närliggande som specialiserat sig på att göra av din bil. Du kan välja att antingen få pengar för din bil från en återförsäljare eller använda bilen som ett inbyte.
6

Annonsera din bil i Storbritannien tidningar, tidskrifter och webbplatser. Autotrader är fantastiskt ställe att annonsera din bil. Deras reklam är rimliga och de har en stor spridning. Använd den information du angett om ditt fordon för att ge kroppen av din annons. Titel annonsen med en catchy rubrik och inkludera ditt telefonnummer och /eller e-post i slutet för potentiella köpare att kontakta dig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/selling-car-yourself/150506.html

Previous:
Next:

Att sälja en bil själv

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.