Hur Fil ett Bärgning Titel

staterna utfärda bärgning titlar för fordon som upplever nog skada för att göra dem obrukbara eller osäkra att köra. Denna skada kan orsakas av en olycka, brand, vandalism eller svåra väderförhållanden. En bärgning titel är nödvändigt i situationer där ett försäkringsbolag inte kommer att betala för att fixa bilen eller försäkra den. Generellt, om kostnaden för att fixa är högre än bilens värde, försäkringsbolag utfärda en check på det aktuella värdet och ta i besittning ditt fordon. Försäkringsbolaget filer därefter med staten för en bärgning titel. Om bilen kvar i din ägo, få en bärgning titel själv är ganska enkelt. Saker du behöver
Bärgning Titel Form
Visa fler instruktioner
1

Skaffa ansökan om en bärgning titel från din statens avdelning för motorfordon (DMV). Formen och krav skiljer sig från staten. Till exempel, medan Georgien invånare fil för en bärgning titel, Kalifornien frågor bärgning eller nonrepairable certifikat fordon som fungerar som din titel dokumentet.
2

Fyll i lämpliga DMV formuläret. Gemensam information begärts innehåller namn, adress, chassinummer, fabrikat och modell av bilen och inköp och skador datum.
3

Skicka formuläret, ägarbevis och bärgning dokumentation från skaderegleraren till din lokala DMV. Dessutom fyller ett uttalande vägmätare utlämnande, om det behövs och överlämna din registreringsskylt.
4

Betala avgiften formuläret arkivering. Kontrollera den lokala DMV för belopp och godkända betalningsmetoder som de varierar efter plats. Till exempel kräver Georgien en check eller postanvisning. Kalifornien gör kontanter och kreditkort samt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150365.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.