Auto Sales Success Tips

Att sälja en bil idag är betydligt svårare för säljare återförsäljare auto representanter än den var tidigare. Köpare är betydligt bättre informerade och har ett brett utbud av valmöjligheter som inte fanns tillgängliga i årtionden tidigare. Det är viktigt att komma ihåg att sälja bilen är bara 50 procent av bilförsäljningen ekvationen. Det är mycket viktigare för bilen säljare att sälja sig till den presumtive köparen innan du försöker sälja bilen. Detta gör det möjligt för köparen att vara tillfreds med säljare och vara bekväm med bilen och affären också. Var Presentable

Till många köpare, är det värsta om bilhandlare när återförsäljaravtalet inte har några säljare som är trevlig att vara runt. Inte bara en framgångsrik säljare att agera på lämpligt sätt, måste de också klä och ser delen. Bär business-casual kläder som är bekväma och lätta att bära. Tan byxor och ett företag-utfärdat pikétröja är idealiska i de flesta fall. Kostymer kan vara alltför formellt. Jeans och t-shirts är alltför vardagligt. Tanken är att sätta gästen till mods. Dessutom, undvik starka parfymer eller cologne, eftersom många människor är känsliga för starka dofter.
Göra bilen Presentable

bilens utseende är precis lika viktig som presentationen av försäljaren. Inventering bör rengöras regelbundet både inne och ute, och roteras från baksidan till framsidan av partiet varje vecka för att ge förbipasserande bilister bilden av en ständigt skiftande inventering. Detta bidrar till att skapa en känsla av brådska för köparen om de ser en bil som de verkligen gillar. Även om bilen har varit på mycket för sex månader, om de har bara sett bilen en eller två gånger, och de vet att det inte kommer att sitta i en position för länge, de är mycket mer benägna att göra ett köpa förr än senare.
Behandla köparen som Gäst

När gästen kommer på bilen mycket, bör de behandlas som en gäst. Var vänlig och notera kroppsspråk av potentiella köpare, hålla ett respektfullt avstånd tills de verkar ha en fråga. Vara nära, men inte för nära. När du närmar gästen, skaka hand ordentligt med alla parter. Som säljare på ditt första möte med en potentiell köpare, måste du vara medveten om att du kanske inte vet vem som kommer att göra inköp av bil eller lastbil. En bra fråga att börja med skulle kunna vara, "Så, vem letar efter en bil i dag?" Svaret kommer alltid att leda dig till exakt vem bilen kommer att vara för, och gör det möjligt för besökare att se att du inte har några förutfattade meningar om vem kommer att köpa bilen.
Pris bilen Ganska

Bilen bör prissättas rättvist för att undvika intrycket att antingen bilens priset är för bra för att vara sant eller att det är för högt för att fråga om. Gästen bör ha en marginal på förhandlingar om flera tusen dollar åtminstone. Ett annat alternativ är att ge "nej pruta" prissättning på ditt lager, som redan är prissatt på marknaden i genomsnitt. Detta kräver stor reklam, så många gäster på bilen mycket vill pruta, även om det inte finns "någon pruta" prissättning. Detta är inte för att de är tvärtom, men eftersom 100 år av konditionering i hur man köper en bil har lämnat många köpare oförmögna eller ovilliga att förstå begreppet en bil som är prissatt på lämpligt sätt marknadsvärde.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150366.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.