Hur man överlever som en rookie bilförsäljare

Den tuffaste tiden för en bilförsäljare är det första året. Med ingen kundbas att jobba med och utan erfarenhet i branschen är det mycket svårt att tjäna tillräckligt med pengar för att betala räkningarna. Men säljarna göra det genom denna svåra övergången hela tiden. Det är inte lätt, men du kan överleva som en rookie bilförsäljare. Instruktioner
1

Skicka ett brev till alla du känner. Skriv ett tillkännagivande brev och skicka ut det till dina vänner, familj, bekanta och alla andra som du kan tänka dig. Det viktigaste du kan göra för att överleva som en rookie bilförsäljare är att få ditt namn där ute.
2

Vet produkterna. Folk vill ha en bilförsäljare som ger dem förtroende för sina inköp. Om du inte kan svara på grundläggande frågor om de bilar du säljer, känns ingen bra att köpa en bil från dig. Om du vill överleva som en rookie bilförsäljare, måste du bli behöriga med de bilar du säljer mycket snabbt.
3

Lär processen. Listan över åtgärder för att göra en försäljning som knuffade ner i halsen av din chef. Du behöver inte räkna processen ut ordagrant för att lyckas, men du bättre vet de viktigaste checkpoints längs vägen att göra en försäljning. Om du försöker att ständigt hoppa framåt i säljprocessen, kommer du att ha en svår tid överleva som en rookie bilförsäljare.
4

Plocka upp som i maj knepen som möjligt. Hitta en försäljare du litar på och tror sig vara bra på vad han gör och lära sina strategier och taktik. Du behöver inte vara i branschen i flera år för att kunna sälja bilar, men du måste veta hur man ska reagera i olika situationer och till olika invändningar. När du lär dig att övervinna grundläggande invändningar du kan vara på god väg att överleva som en rookie bilförsäljare.
5

Ta alla ups du kan spåra. Ytterst sälja bilar är en lek med siffror. Den typiska stängning förhållandet är cirka 20 procent. Det är högst osannolikt en ny säljare kan nå den nivån just off the bat, så du behöver arbeta med så många kunder som du kan för att öka sannolikheten för att avsluta en försäljning.
6

Spara alla pengar du kan. Om du vill överleva som en rookie bilförsäljare, kan du slösa inte några pengar du gör. Pengar kommer att vara stram och även om du har ett par bra månader i bilbranschen, är en dålig man alltid runt hörnet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150089.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.