Hur att transportera en bil

Flytta eller åker på semester kan vara en stor upplevelse, men det kan vara obekvämt att köra separat från dina nära och kära om du har två bilar. För att åtgärda detta problem, kan du transportera din bil från en plats till nästa. Det finns flera sätt att göra detta, inklusive bogsering bilen via en bil dolly låst bakom ett annat fordon eller genom att betala en professionell bil-flyttfirma för att transportera din bil. Du kan hyra en dolly för ca $ 150 en dag, eller så kan du ha din bil transporteras för ungefär $ 1 en mil. Saker du behöver
Bil dolly
Visa fler instruktioner
1

Hook bilen dolly upp till kulan på baksidan av det första fordonet. Bilen dolly är ganska lätt, så du kan enkelt rulla vagnen upp till kulan på det första fordonet, dra upp spärren ovanpå bollen hålet på bilen dolly, och sänk ner den på kulan. Skjut spärren på toppen av bilen-dolly skumt för att låsa skumt över bollen-mottagaren skumt.
2

Hook bogsering säkerhetskedjorna från kulans på bilen dolly till hålen på varje sida av kulan på dragfordonet. Addera 3

bort säkerhetsnål från varje ramp på baksidan av bilen dolly. Dra varje ramp ut och ställa dem på marken. Ställ banden på sidan av varje bil-dolly däck förlossningen.
4

Center bilen bakom ramperna. Sakta kör bilen uppför ramperna tills din bil doppar ner i bilen-dolly däck förlossningen. Skjut ramperna igen och ersätta säkerhetsnål på varje.
5

Placera remmarna runt varje däck på båda sidor. Kontrollera att banden inte har några vändningar i dem. Ratchet åt remmen ordentligt från framsidan av bilen dolly tills remmen har lite att ingen ger på varje däck.
6

Hook både säkerhet kedjorna (bredvid spärrhandtag) runt ramen på din bil. Undvik att linda den runt några slangar.
7

Slå på bilens säkerhets-varningsblinkers och se till att parkeringsbromsen är släppt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150172.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.