Hur det förslag till ett fordon köpebrev

En bil köpebrev är ett skriftligt avtal mellan dig, som säljare av en begagnad bil, och köparen, någon som köper bilen från dig. Ett köpebrev är nödvändig för att ge juridiskt bindande bevis för transaktionen och att ge ett bindande avtal om en avbetalningsplan mellan dig och köparen, bör du förhandla en. En fullständigt ifylld köpebrev kräver att du har fullständig information om fordonet. Saker du behöver
fordonsdator upplysningar hotell med ordbehandlare
Visa fler instruktioner
1

Samla all information om det fordon som skall säljas, såsom VIN --- Vehicle Identification Number --- samt fabrikat och modell. Dessa data normalt kan hittas på din bil titel.
2

Skriv inledningen till din köpebrevet. Även om den exakta formuleringen kan variera, bör du inkludera din information --- namn och adress --- samt köparens information och en fullständig beskrivning av fordonet. Enligt Connecticut DMV, skall fordonet beskrivningen innehålla en mätarställningen vid tidpunkten för köpet. Till exempel kan du skriva, "Jag, (ditt namn) vill härmed helt överlåta alla rättigheter av ägande och användning av (beskrivning av fordonet) för att (köparen)."
3

Beskriv fordonet genom märke, modell och färg. Lägg till information om dess skick och körsträcka och lägga till en anteckning att den säljs "i befintligt skick".
4

Skriv dollarn beloppet för transaktionen på samma sätt som du skulle en kontroll, följt av den numeriska belopp inom parentes. Till exempel, om du säljer din bil för $ 3,000, skulle du skriva, "De ovan angivna äganderätt och användning skall beviljas mot betalning av tretusen (3.000) kronor."
P Om du och köparen har förhandlat fram en avbetalningsplan, innehålla de uppgifter: "Detta belopp ska betalas via en första betalning av femtonhundra (1500) dollar, följt av tre efterföljande betalningar av femhundra (500) kronor per månad."

5

underteckna och datera dokumentet. Lägg ett tomt utrymme för köparens underskrift.
6

ut två kopior av dokumentet och har köparen underteckna dem båda. Behåll en kopia för din bokföring.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150301.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.