Hur bli av negativt eget kapital Cars

Bilar med negativt eget kapital är svåra att bli av med. Beroende på hur mycket du är skyldig, kan du behöva en handpenning på tusentals dollar. Människor hamnar i en negativ situation på flera sätt, att tas tillvara på återförsäljare, transporterar pengar över från en tidigare billån eller köpa i en tid när rabatterna var begränsade och priserna var höga utan att sätta några pengar ner. Instruktioner
1

Ring din bank. Be för din payoff figur och skriva ner det. Fråga representant för ditt intresse läggas per dag, och skriva detta belopp ner. Lägg detta belopp varje dag tills din bil säljs --- den dagliga räntan avgiften är en del av ditt lån payoff belopp, som ändras varje dag om du inte finansieras på 0 procent.
2

Forskning bilens andrahandsvärde. Använd en källa Internet bedömning som Kelley Blue Book (KBB.com) eller MSN Autos (Autos.msn.com). Ingång postnummer, körsträcka och alla lämpliga alternativ för din bil. Var noga med att inte kolla återförsäljare detaljhandel eller inbyte värden --- detaljhandeln är för hög och inbyte är för låg för en privat försäljning. Kontrollera reklam källor som din lokala tidning eller på Internet annonser i ditt område, som Craigslist (Craigslist.com) för att se vad din bil säljer för så att du kan prissätta det rättvist och konkurrenskraftigt. Samla pengar du behöver för att göra upp skillnaden mellan payoff och hur mycket du kan sälja din bil för. Detta är det enda sättet att släppa kvarstad och sälja din bil privat.
3

Annonsera din bil till försäljning. Annonsera i din lokala tidning, vilket också kan ha en online-avsnitt. Använd Internet annonser i ditt område. Lista ditt fordon till salu med bilder för att få intresse. Lista alla alternativ i bilen för att marknadsföra den korrekt. Häng flygblad på lokala företag och sprida ordet. Låt familj och vänner vet att du säljer din bil.
4

Ta med köparen till banken, om du gör en affär att sälja bilen. Ge din payoff belopp till banken för en panträtt release. Skriv nödvändiga pappersarbetet och ger köparen hans titel att slutföra din försäljning.
5

Handel bilen in till en återförsäljare om du inte kan sälja. Ring lokala återförsäljare för att diskutera dina negativa egna kapitalet. Sök tills du hittar en tillverkare som har tillräckliga rabatter som hjälper dig att täcka dina negativt eget kapital. Tillbringa tid det tar att hitta rätt affär. I rätt tid på året, kan du se en del som 0 procent och en $ 5.000 rabatt på en ny modell. Du kan spara pengar på både räntor och avskrivningar om du kan handla och söker ofta efter rätt affär på en ny bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150258.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.