Hur Återvinn skrotbilar

Bilar är en av de mest återvunna produkter varje år. Den värdefulla stål och järn, tillsammans med aluminium, koppar och bly, kan räddas, återvinnas och återanvändas. Och det är lättare än du kanske tror att återvinna skrotbilar och förvandla dem till kontanter, skatt nedskrivningar eller välgörande god vilja. Saker du behöver
Computer Phone hotell med Internetanslutning
Visa fler instruktioner
1 Earth911.com

besöka och använda deras Recycle Search. Typ "bilar" i sökrutan högst upp på hemsidan och i nästa sökfältet typ en stad eller ett postnummer där du kommer att återvinna dina skrotbilar.
2

Granska resultatet av lokala organisationer som hjälper dig återvinna dina skrotbilar. Adresser och telefonnummer till varje återvinningsstation finns i sökresultaten. Ring varje återvinningscentraler och ta reda på vilken som kommer att vara det bästa alternativet för dina behov.
3

Kontakta flera junkyards i ditt område. Junkyards kan vara intresserade av att köpa dina skrotbilar att strippa ner för reservdelar. Shop runt för att få bästa pris. Släppa ut bilen på skroten själv kan hjälpa till att rädda dig från höga pick-up avgifter.
4

Kontakta lokala skrot varven. Skrotningsanläggningarna strimla fysiskt skräp bilar och i allmänhet göra en vinst från sjöfarten järn och stål ut att återvinnas för att producera nytt stål.

Metallskrot allmänhet köps av pundet, så den tyngre bilen, desto mer pengar du står att göra.
5

Donera skräp bilar direkt till en välgörenhetsorganisation, såsom Habitat for Humanity: s bilar för Homes programmet. Kontakta Habitat for Humanity nätet eller genom att ringa 877-277-4344. Habitat for Humanity kommer återvinna dina skrotbilar i solid och prisvärda bostäder för de behövande.
6

Besök donationline.com och ordna dina skrotbilar som ska plockas upp från ditt hem gratis. Dina skräp bilar kommer sedan att skänkas till en välgörenhetsorganisation som du väljer. Donera dina skrotbilar kan skrivas ut på dina inkomstskatter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150176.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.