Hur Överför bilägande till en familj

Om du har en bil som du äger som du vill ge bort eller sälja till en familjemedlem, kan du enkelt överföra ägandet av fordonet. I vissa stater, såsom Kalifornien, kommer bara överföra ägandet av en bil till en familjemedlem inte uppfyller alla kraven för överföring, till exempel att behöva göra smog testning. För att överföra bilinnehav, måste du överföra bil titel eftersom bilen titel är den officiella äganderätten dokument. Saker du behöver
Aktuell bil titel
Visa fler instruktioner
1

Få ut den aktuella bilen titel. Du måste ha den aktuella titeln att överföra ägandet. Om du inte hittar det, kan du begära en dubblett titel från din lokala avdelningen av motorfordon kontor. Avgifter för dubbla titlar varierar beroende på stat.
2

Ta den aktuella bil titel till din lokala avdelning av motorfordon kontor, eller kontoret i ditt område som hanterar överföringar bil titel. I de flesta stater är det avdelningen för motorfordon kontor. Du kommer att behöva ha med er alla människor som titeln överförs till.
3

Begär och fyll en titel ansökan. Även om du har den aktuella bil titel, ska en ansökan om en ny titel slutföras eftersom en ny titel kan utfärdas för att återspegla de nya ägarna. Avgifterna varierar för den nya titeln.
4

Bli den aktuella titeln när du överlämnar det till expediten vid Institutionen för motorfordon kontor. De nya ägarna kommer också att behöva underteckna den aktuella titeln. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150273.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.