Hur man tar bra bil Pictures

Om du säljer din bil eller vill visa upp din bil till dina vänner på nätet, kommer du att behöva knäppa några bilder på din resa. Även om processen verkar ganska enkelt, kommer du vill ta dig tid att få ett par bra bilder av ditt fordon speciellt om du försöker sälja den. Att göra en anständig bild på din bil beror till stor del på att ha en anständig kamera. Om du inte har en, låna en från en vän eller köp ett. Saker du behöver
Biltvätt tvål
Bucket
Sponge
Bilvax
Ladder
Visa fler instruktioner
1

Tvätta din bil noggrant. Ta bort all smuts och damm från däcken och se till att fönstren är obefläckade. Vaxa bilen när det verkar vara tråkig.
2

Parkera bilen på en naturskön plats med en inbjudande bakgrund. Försök att inte ta foto med en massa extra bakgrund element som att flytta fordon och människor. Det är störande för ögat.
3

Vänta en solig dag och ta bilden på eftermiddagen eller morgonen. Vid lunchtid, kommer solen stekte på bilen, vilket gör det svårare att få ett skott utan bländning.
4

Få bilen i mitten av bilden. Grenen ner och få framför fordonet i ögonhöjd. Gå runt i auto och fortsätter att knäppa bilder på alla fordonets vinklar.
5

Ta några bilder på en stege. Vinkla bild så att bilden har en fullständig bild av den övre, framifrån och från sidan av fordonet. Detta är en oerhört tilltalande vinkel.
6

Experiment. Testa ett gäng vinklar och försöka ta ett par bilder på bilen på vägen. Vrid hjulen åt sidan, skapa en åtgärd känsla till fotot.
7

Få inne i fordonet och knäppa några bilder av kontrollsystemen och baksätet. Det är inte heller en dålig idé att ta ett par bilder på bålen, men bara om det är immaculate.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150274.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.