Hur man säljer begagnade bilar utan ett återförsäljaravtal

Om du har en begagnad bil som du vill sälja, har du några alternativ. Du kan byta in det mot en ny eller begagnad bil, eller sälja den direkt till en återförsäljare eller försäljningen mycket. Men om du vill få ut mesta möjliga pengar för försäljning, är det bästa alternativet för att marknadsföra och sälja det på egen hand. Att sälja bilen själv, måste du ha titeln på fordonet, så att du kan vända det till den nya ägaren när försäljningen är klar. Saker du behöver
"Till salu" skylt eller papper
Internetuppkoppling
Telefonnummer för tidningen
Visa fler instruktioner
1

Städa upp din bil . Tvätta utsidan omsorgsfullt och torka den med en handduk så att det inte finns något vatten fläckar. Rengör fönster inifrån och ut och använda däck renare på däcken. Dammsug insidan och torka ned alla detaljer. En ren bil kommer att visa potentiella köpare att du tar hand om din bil. Om du måste fortsätta använda din bil när du försöker sälja den, tvätta den regelbundet på off chans att någon vill se bilen.
2

Skriv upp en beskrivning av bilen, inklusive märke, modell, år, färg och begärt pris. Glöm inte att lägga till kontaktinformation.
3

Kontakta radannonser departementet din tidning. Skicka in en beskrivning som en "Till salu" annons.
4

Skriv upp en enkel "Till salu"-skylt som ska visas i fönstret på bilen. Använd en färdig skylt eller gör din egen på vanligt papper. Det finns ingen anledning att beskriva fordonet, eftersom alla kommer att kunna se det. Du behöver bara orden "till salu", ett kontaktnummer, och eventuellt år och modell av bilen.
5

Logga in på Internet och registrera dig för att använda en online bilförsäljningen plats så som cars.com eller carsdirect.com. Ange all information för din bil och skicka in det. Detta kommer att täcka alla dina baser. Internet kommer att ge dig ett brett område av köparna samt de som föredrar online shopping, medan tidningar och en "Till salu" skylt ger dig lokalbefolkningen.
6

När du inte kör bilen, parkera den där det finns mycket trafik så att fler människor kan se det. När du hittar en köpare, vidta lämpliga försiktighetsåtgärder så att du får tillräckligt med pengar innan du ger bort bilen. Överför titeln, ger ett köpebrev och ändra titeln registreringen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150325.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.