Hur man säljer bilar på sändningen

När du säljer en bil på sändningen, du behöver försäljning och få en provision på försäljningen. Du kan tjäna pengar på att sälja en bil utan att hålla en stor overhead av bilar till salu. Kontraktet kommer att definiera hur mycket du gör i provision från varje försäljning. Saker du behöver
Kontrakt för leverans Bilar Till Property mycket att placera bilarna Till Salu federala ID-nummer Deere återförsäljare s licens flygbiljetter State säljarens tillstånd
Visa fler instruktioner

1

Ansök om en återförsäljare licens från staten du bor i och planerar att sälja bilar på sändningen från. När du har den licensen, ansöka om ett federalt ID-nummer från IRS och en stat säljarens tillstånd från din lokala statliga kontor.
2

upprätta ett kontrakt som säger exakt vad du som säljare kommer att göra att sälja bilen. Se till att inkludera hur mycket du tar betalt per försäljning. Detta kan göras med en procentsats eller en fast avgift. Det är bäst att ha en jurist titta på avtalet för att se till att den täcker alla skulder och betalningar.
3

Hitta en fastighet mycket som har en hög trafik område. Sälja bilar på sändningen fungerar bara om människor kan se bilarna. En hörntomt på en trafikerad gata är perfekt för att sälja bilar.
4

Detalj bilarna så de ser tilltalande för alla förbipasserande. Många ägare har redan gjort det, men de flesta kommer att förlita sig på tredje part säljaren att göra arbetet med att göra bilen tilltalande för köpare.
5

Håll titeln och nycklarna till bilen som är säljs på sändningen. Detta sätt att bilen är redo att provköra och sälja när en potentiell köpare är klar. Ha en undertecknad titel alla redo att gå.
6

snabb försäljning är vad ägarna är ute efter när man säljer bilen. Efter försäljningen, ringa ägaren och planera en tid att träffas och slutföra kontraktet i enlighet med de villkor som anges.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150110.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.