Faktorer i Auto Prissättning

Söka efter en ny bil kan vara spännande, men också ångest-höjning om du inte är bekant med ins-and-outs av förhandlingar och återförsäljare prissättning. Omedvetet till många, det finns några återförsäljare sub-avgifter som faktiskt är förhandlingsbart såsom destination avgifter och återförsäljare avgifter prep. Dessa är bara två av de många faktorer inblandade i auto prissättning. Att lära dem alla är viktiga, eftersom de kommer att göra dig en effektiv och klok konsument. Faktura Kostnad

fakturabeloppet är det faktiska pris som betalas av återförsäljare för den totala kostnaden för fordonet.
Återförsäljare installerade tillval

Dealer Installerade alternativ är just det, optioner som ingår i återförsäljaravtalet och inte på fabriken i början av försäljningen. Utökade garantier faller typiskt under denna kategori.
Destination Avgifter
p Detta är den kostnad som generalagenten har betalat för att få bilen bogseras från fabriken till deras mycket. Ovetande till många, är denna avgift faktiskt förhandlingsbart, eftersom fabriker brukar ersätta återförsäljarna kostnaden för denna kostnad.
Återförsäljare Prep avgifter

Dealerships aldrig sälja sina fordon "Som- Är "från fabriken. Den extra "prep arbete" krävs för att göra din nya bil presentabel är en extra kostnad till generalagenten. Biltvättar, installation av golvmattor, navkapslar och andra förbättringar till bilen är alla en del av dealerns Prep, som absorberas in i det totala priset på fordonet.
Dokumentation

Detta pris är också diskutabelt, eftersom det täcker kostnaden för pappersarbete såsom registrering och andra juridiska dokumentation som krävs som en förberedelse för försäljning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150362.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.