Hur Arkiv för en förlorad Missouri Titel

Du behöver en bil titel om du vill sälja en bil i delstaten Missouri. Om priset inte är på baksidan av din titel, behöver du även en köpebrevet. Om du äger en bil som köptes och taggad i delstaten Missouri, så ska du ha din ursprungliga titel. Staten Missouri håller inte din titel från dig, även när det finns en kvarstad eller lån på bilen som är missnöjd. Om du har förlorat din titel delstaten Missouri kan du ansöka om ett duplikat en. Saker du behöver
Ansökan om Missouri Titel & licens formulär (DOR-108) katalog Lien frisättning (DOR-4809)
Visa fler instruktioner
1

skriva ut ansökan om Missouri Titel & licens formulär (sk DOR-108) finns på Missouri Department of Revenue webbplats (se första post under Resources, nedan).
2

Fyll i formuläret helt och se till att markera "duplicate" rutan längst upp i din ansökan. Du måste ange ett Missouri adress.
3

Få formuläret attesterad. Du måste inkludera anledningen till att du behöver duplicera.
4

Inkludera ett formulär Lien Release (DOR-4809) om det finns en kvarstad eller lån listas på förstasidan av din titel.

5

Skaffa en check eller postanvisning för $ 11 för titel och bearbetning avgifter (de var de belopp som tas ut i början av 2010), betalas till Missouri Department of Revenue. Skicka inte kontanter.
6

Ta din ansökan, check eller postanvisning, och lien frisättning (om det behövs) till din lokala licensiering kontor eller posta den till Motor Vehicle Bureau, 301 West High Street , Room 370, PO Box 100, Jefferson City, MO, från 65.105 till 0100. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150210.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.