Hur man säljer en Ledig bil

Du kanske tycker det är lättare än du trodde att sälja en ledig bil, eftersom massor av mekaniskt kunniga människor är ofta väntar på att hitta en bra affär på en bil som de kan fixa. Den utmanande delen att sälja en ledig bil är att besluta vad man ska sälja den för. Att veta varför bilen inte fungerar är fördelaktigt. Annars kan du be om anbud eller använd en auktion webbplats. Vet var att göra reklam för din bil och vad man ska säga för att öka dina chanser till en försäljning. Saker du behöver
Vehicle titel
Visa fler instruktioner
1

Ha din titel redo så att du kan sälja din bil när du hittar en köpare. Kontrollera med ditt fordon State Motor regler för att se till att du har allt du behöver för att sälja din bil.
2

Annonsera din bil till försäljning på några gratis hemsidor bil objekt i listan genom vilken du kan nå potentiella köpare. Craigs List är ett självklart alternativ, men prova eBay Motors eller en begagnad bil publikation med ett online-platsannonser alternativ som är specifika för ditt område. Till exempel Want Ad Digest erbjuder online-och tryckta publikationer för nordöstra.
3

Ta så många bilder på bilen som möjligt, eller så många som reklam webbplats tillåter. Rengör bilen så det ser anständigt och ta bilder från olika yttre och inre vinklar. Inkludera en bild av vägmätare, om möjligt, och bilden som visar valfria poster såsom uppvärmd stol kontroller, en taklucka eller lättmetallfälgar.
4

Posta dina annonser och lägga till beskrivande information. Ange fordonets pris om du vill ha en viss summa pengar för bilen, annars kan du inkludera "eller bästa erbjudande" eller "göra ett erbjudande" i annonsen så att potentiella köpare kan erbjuda ett pris som de tycker är rättvist. Om du använder eBay Motors, kan du ställa in en reserv pris eller publicera "No Reserve" så att köparna kan lämna anbud på din bil. Under "ingen reserv" omständigheter, kommer du att sälja till högstbjudande, oavsett hur lågt budet är.
5

stat varför bilen inte fungerar. Detta är viktigt, så, om du är osäker, kanske du vill ha en mekaniker komma ta en titt på din bil för en uppskattning. Eller, om du bara vill bli av med bilen, uppger att det inte körs, ange hur länge den har suttit och ange vad som hände innan den stannat. Till exempel anger att batteriet dog, gjorde motorn ett ljud eller bilen inte skulle flytta in växeln.
6

Observera att fordonet måste bogseras efter köpet om du inte har möjlighet att transportera den. Om så är fallet, ange det.
7

Lägg annan information om fordonet, såsom körsträcka, optioner bekvämlighet, gas körsträcka (innan det slutade fungera), av däck eller något annat du kan tänka dig som skulle göra bilen mer tilltalande. Besvara e-post och ordna möten för potentiella köpare.
8

sälja bilen när du har en köpare klar. Följ din statens krav motorfordon och underteckna titeln över till köparen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150316.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.