Hur man överför en bil titel i Colorado

En bil titel är ett juridiskt dokument som intygar bilägande. När du säljer bilen, måste titeln överföras. Om du inte överför titeln på ett fordon när du säljer den, kan du hållas ansvarig för fordonet i händelse av en olycka eller juridiska frågor. Om du vill överföra en titel i Colorado, det finns flera krav som du måste uppfylla innan en titel överföring är laglig. Saker du behöver
Bill of Salu Titel
Visa fler instruktioner
1

skriva ut ett köpebrev (se Resurser). I Colorado, säger lagen att du måste ha det här dokumentet för att slutföra en överföring.
2

Besök din lokala avdelning och registreringsverket med köparen av fordonet. Det finns ett kontor i Department of Motor Vehicles för varje län i Colorado (se Resurser).
3

Ange bilens körsträcka --- om bilen är mindre än 10 år gammal- -. på titeln tillsammans med namn och adress till köparen bilen
4

Sign och datum Colorado Bill of Sale dokument som innehåller ditt namn, köparens namn, beloppet såldes för, chassinummer, år, märke och modell av fordon.
5

bort din Colorado registreringsskylt från fordonet och ger köparen titeln och köpebrevet. Efter det, är överföringen klar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150312.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.