Hur man ersätta en förlorad Vehicle titel i Massachusetts

Ett fordon titel fungerar som juridisk ägarbevis för ett fordon . För att sälja en bil måste du ha titeln . Om du har en bil som heter i Massachusetts och du kan inte hitta din bil titel du kan få en ersättning titel från Massachusetts Registry of Motor Vehicles . Endast den person som anges på titeln kan göra en ansökan om en ersättare titel i Massachusetts . Om du söker efter en ersättare titel personligen vid ett RMV kontor är du skyldig att visa ditt körkort som identitetsbevis . Saker du behöver
Ansökan om dubbletten av avdelning
Visa fler instruktioner
1

Ladda " Ansökan om dubbletten av avdelning " form från Massachusetts RMV webbplats ( se Resurser ) .
2

Fyll i formuläret genom att välja "Lost " som en anledning till en ny titel och skriva in dina kontaktuppgifter och detaljer bil . Du behöver Massachusetts registreringsnummer , år , göra och VIN för bilen .
3

Använd " RMV Branch Finder " hemsida ( se Resurser ) för att hitta din närmaste Massachusetts RMV gren . Ta det ifyllda formuläret med lämplig avgift till grenen för att få en ny titel . Som av mars 2010 , är avgiften $ 25. Om du vill kan du maila formuläret och en postanvisning till RMV vid kansliet för motorfordon - Titel Division , PO Box 55885 , Boston , Massachusetts 02.205-5885 .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150205.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.