Hur man registrerar ett GM Truck

I USA, alla fordon, inklusive en GM lastbil, måste registreras. Faktum är att alla bilar, båtar, husvagnar, motorcyklar och släpvagnar måste registreras med den stat där ägaren bor. Denna registrering skyddar ägaren genom att identifiera fordonet om det någonsin är stulen, eller används i ett brott incident och fordonets registreringsnummer identifierar fordonet som din. Även om varje stat kräver att ett fordon registreras, kommer processen varierar från stat till stat. Saker du behöver
rosa kvitto
Titel
Utsläpp certifiering
Drivers Proof licens
av försäkring
Visa fler instruktioner
1

Navigera till din statens Department of Motor Vehicles hemsida. Ladda ner ett fordons registrering och titel transfer från webbplatsen.
2

skriva ut blanketter och fyll i lämplig information. Underteckna och datera registrering och titel former överföra och ta dem personligen till din lokala DMV. Var medveten om att du har 10 dagar från försäljningen av ett fordon för att överföra äganderätten till ditt namn. Addera 3

Ring din lokala DMV för att ta reda på om din GM lastbil kräver ett utsläpp test. Nyare bilar och klassiska fordon som drivs mindre än 2.500 miles per år är undantagna från kontroll av utsläpp testning. Dessa regler kommer att variera beroende på den stat där GM trucken registreras. Besök en lokal inspektion företag att få bilens utsläpp test utfört.
4

Besök din lokala DMV om du inte kan hitta den online-registrering och titel former överföring. Hitta adressen till din lokala DMV genom att kontrollera kataloglistor.
5

Ta lämplig dokumentation till DMV som din licens, GM lastbil titel, köpebrev eller bilens rosa slip, vilket är kvittot ges till dig med bilen säljaren. Inkludera alla tidigare registrering dokumentation om fordonet tidigare var registrerat till dig eller en medlem av din familj. Kom ihåg att ta ditt försäkringsbevis dokumentation, och dina inspektion kvitton verifiering, eftersom du kan även bli tillfrågad om detta.
6

Bestäm om du ska registrera GM lastbilen som en personbil klass fordon eller ett kommersiellt fordon. I de flesta stater, är detta beslut upp till dig. Även om du registrerar det som en kommersiell klass fordon, behöver du inte en kommersiell klass körkort för att köra lastbilen, eftersom lastbilen väger mindre än 10.000 pounds. Den typ av registrering du väljer avgörs av avgifterna och fordonets användning. Andra avgörande faktorer är bl.a. om lastbilen används för företag eller personligt bruk, om du planerar att ta avdrag företagsskatt eller om du har någon typ av kommersiell finansiering. Generellt är en GM lastbil som används för affärsändamål registreras som ett kommersiellt fordon.
7

Betala registrering och titel övergångssumma för GM lastbilen. Anmälningsavgiften kommer att variera beroende på år och modell av din bil. Som av November 2010, passagerare klass registreringsavgifter varierar från $ 10 till $ 634, medan kommersiell klass registreringsavgifter varierar från $ 10 till $ 2920.
Förnya med Mail
8

Sök GM lastbil fordon registrering förnyelse meddelande i din e-post, om detta inte är första gången du registrera fordonet. De flesta stater tillåter dig att förnya ett fordonsregister via mail, men du kan inte registrera ett fordon för första gången med den här metoden, om det inte specificerats av din statens DMV.
9

Gör en kopia av dig försäkringsbevis och licens. Placera dessa kopior tillsammans med registrering och brevskickandeavgiften i svarskuvert.
10

stämpel och post registreringsbevis till din lokala DMV med pre-svarskuvert skickas till dig. Din registrering Dokumentationen kommer att skickas till dig. Förnya Registrering Online
11

Navigera till ditt tillstånd Department of Motor Vehicle webbplats
. Om du tidigare har registrerat GM lastbilen i ditt namn, kan du förnya din registrering på nätet.
12

Klicka på "Förnya Registration" eller liknande kommando. Fyll i lämplig personlig information som efterfrågas av DMV, som namn, adress och titel identifieringsnummer för fordonet.
13

Ge kontrollen dokumentation needed.This kommer att anges på formuläret.

14

betala anmälningsavgift med ditt kredit-eller betalkort. Förvänta er nya registreringsunderlaget att anlända med posten under den tid som anges av ditt tillstånd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150338.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.