Hur man säljer en Oreparerad Wrecked Car

Det finns flera alternativ om du vill sälja en havererad bil utan att reparera den. Du kan sälja den till någon som ska användas för delar, eller att någon som kommer att få den reparerad på egen hand, eller beroende på skick på bilen, kanske du vill sälja den till ett skrotupplag. Instruktioner
1

Har bilen inspekteras och, om nödvändigt, få en bärgning licens. En bärgning licens måste erhållas om du säljer en bil som har bedömts oanvändbara. Lagarna för att erhålla en bärgning licens varierar enligt stat, men du kommer antagligen att ha bilen besiktigas av en motorväg patrull officer innan för att få licensen.
2

Annonsera din bil. Om du säljer bilen för delar eller om omfattningen av de skador är inte överdrivet, är det en bra idé att annonsera din försäljning till allmänheten. För maximalt resultat, placera din annons i lokala tidningar och publikationer, online klassificeras forum och på flygblad som du kan fördela lokalt.
3

schemalägga möten för att träffa potentiella köpare. Många människor kommer att vilja se bilen innan du köper den. Dessutom, om du inte har ett fast pris för bilen, kommer du vill få flera erbjudanden och välja den bästa. Logga över ägandet av bilen till köparen du har valt. Normalt bör detta ske i närvaro av ett vittne, vanligtvis en notarie.
4

Kontakta din lokala skroten om du inte kan sälja bilen. Många junkyards reparera skadade fordon och sälja dem eller använda dem för delar. De får även använda bilarna för metallskrot. Du kommer förmodligen inte få så mycket pengar från en skroten, men åtminstone du kommer att sälja bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150150.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.