Hur Transfer Bil avdelningarna i Illinois

En bil titel behövs för att bevisa vem som äger rättigheterna till ett fordon. När du har köpt en bil från en annan individ eller emot bilen som en gåva, har staten Illinois en process på plats för att hjälpa dig juridiskt överta äganderätten av fordonet. För att ta över ägandet, måste den ursprungliga ägaren slutföra baksidan av den ursprungliga bil titel. När han ger dig färdig titeln, är du på god väg att bli den lagliga ägaren av fordonet, men du kommer att behöva lämna några ytterligare pappersarbete för att få en ny titel. Saker du behöver
Original bil Form titel
VSD 190
Form RUT-50
$ 95,00 textning avgift
Visa fler instruktioner
1

Säkerställ att den information som säljaren har gått in på baksidan av den ursprungliga bil titel är korrekt och fullständig. Den bör innehålla namnet på den individuella titeln överförs till, körsträcka (vägmätare) läsning, och VIN (Vehicle Identification Number). Både köparen och säljaren måste underteckna och datera baksidan av den ursprungliga bilen titel.
2

få en kopia av blankett VSD 190 (ansökan om fordonets transaktion) från Illinois Secretary of State. Om du vill ha en kopia av detta formulär skickas till dig, ring (800) 252-8980.
3

Skaffa formulär RUT-50, avseende fordon använder skatt. Du kan få en kopia av denna blankett antingen genom att besöka Illinois Department of Revenue direkt eller genom att ringa (800) 356-6302 när som helst (24 timmar per dag), och ge din postadress.
4

Kompletta former VSD 190 och RUT-50 efter att du fått dem. Vara säker på att den information som du placerar på blanketterna överensstämmer med uppgifterna på baksidan av ditt fordon titel.
5

Skicka in det ifyllda VSD 190 och RUT-50 bildar, tillsammans med den som krävs $ 95,00 textning avgift, personligen till närmaste Illinois statssekreterare anläggning. (Du kan hitta en närmast dig genom att gå till webbplatsen, cyberdriveillinois.com, och klicka på "Närmaste statssekreterare Facility.") Eller, om du föredrar, kan du maila formulären till följande adress:

sekreterare StateVehicle Services Department501 South 2nd Street, Room 014Springfield, IL 62756
6

vänta på att få din uppdaterade titel med posten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150238.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.