Hur får man en dubblett bil titel

Titeln till bil är ett mycket viktigt dokument. Det liknar handlingen till ett hus, i det att den visar ägande. Det är olyckligt när titlar är förlorade, men det är inte ovanligt förekommande. Om du har förlorat din titel, måste du skaffa ett exemplar så snart som möjligt. Varje stat har en annan procedur för att ansöka om en dubblett titel. Saker du behöver
ägarbevis flygbiljetter State avgifter flygbiljetter State ansökan
Visa fler instruktioner
1

Samla de handlingar som bevisar äganderätten till fordonet. En statlig registrering fungerar oftast bäst. Om du nyligen köpt bilen, behöver du köpebrevet eller inköpsorder.
2

Kontakta din statens avdelning motorfordon. Ta reda på om du kan få en dubblett titel per post, eller om du behöver besöka ett kontor motorfordon. Ta reda på vad avgifterna är för att ansöka om en dubblett titel.
3

Skaffa en panträtt release, om tillämpligt. Om du ursprungligen finansierade ditt fordon eller erbjöd titeln som säkerhet för ett lån, måste du skaffa ett skriftligt uttalande kvarstad frisättning från bank eller finansbolag.
4

Besök din närliggande kontor motorfordon att ansöka om ett duplikat titel eller följa statens anvisningar för applicering genom post eller online. Ta de nödvändiga dokument med dig eller maila dem med din ansökan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150169.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.