Hur att sälja begagnade bilar i Kansas

Kansas invånare har flera alternativ när det blir dags att sälja sina bilar. Dessa inkluderar inbyten, köp bil mycket och försäljning enskilda. Självklart handlar en bil i är det enklaste sättet att bli av med din gamla bil, men det betyder inte att det alltid är den bästa. Sälja på egen hand kommer vanligtvis får du mer pengar, men det kan ta ett tag innan du faktiskt sälja bilen. Du måste bestämma hur mycket du vill få ut av din bil och hur snabbt du behöver det säljs, för att avgöra det bästa tillvägagångssättet. Saker du behöver
Computer titel
bil om möjligt
Visa fler instruktioner
1

Ta din bil till en verksamhet som CarMax som köper begagnade bilar utan att du behöver att köpa den i gengäld. Det finns flera spridda över hela staten. Några oberoende begagnad bil partier kommer också att köpa din bil. De kommer att kolla upp det först för skador och se till att motorn fungerar som den ska. De kommer att ge dig ett pris som de är villiga att betala för bilen, och det är upp till dig att acceptera det eller inte. Om du inte har betalat ut bilen ännu, kommer bilen partiet ta ut det beloppet från din betalning och skicka den till långivaren.
2

Använd din bil i en handel för en ny bil. Alla återförsäljare kommer att köpa din bil på detta sätt. Du kommer att behöva leta upp värdet på din bil innan du går, så att du vet hur mycket det är värt. Detta sätt återförsäljaravtalet inte kommer att kunna dra nytta av dig. Leta upp priset på en Kelly Blue Book under "andrahandsvärde".
3

inrätta ett online-försäljning för din bil. Det finns flera online webbplatser som tillåter dig att registrera din bil till försäljning. Du kommer att behöva ange fordonets information såsom märke, modell, färg och år samt villkor och pris. Lägga till bilder till annonsen kommer att hjälpa en hel del i försäljningen. Exempel webbplatser inkluderar och sälja min bil.
4

Annonsera i lokala tidningar som har en bred distribution som The Kansas City Star och The Topeka-Capital Journal. Inkludera samma information som du skulle göra för online-annons.

Kansas City Star1729 Grand Blvd.Kansas City, MO 64108816-234-4097

Topeka Capital-Journal616 SE JeffersonTopeka, KS 66607 (785) 295-1111
5

Fyll i ett formulär TR-216 och skicka den till avdelningarna och registreringar Bureau vård av Department of Revenue. Detta kommer att ta bort dig från fordon rekord som ägare. Gå tillsammans till motorfordon Office och överför taggen.

KansasDepartment av RevenueDivision av VehiclesTopeka, Kansas 66626-0001www.ksrevenue.org/dmv
6

Ring lånet företaget om du äger inte bilen direkt och låt dem veta av försäljningen. Låt dem veta att det del av köpeskillingen kommer att skickas till dem. Ge dem den nya ägarens namn och adress och begära att titeln ska skickas till den nya ägaren.
7

kontanter checken från den nya ägaren i banken. Gör detta med den nya ägaren, för att säkerställa att de medel som finns där. Låt inte den nya ägaren lämnar med bilen tills du har dina pengar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150239.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.