Hur du sälja din bil till en Junkyard

Fick du i en bilolycka och du är nu fast med en bil som inte fungerar? Har du en bil som du inte kan bli av med oavsett hur lågt du pris det? Ett enkelt sätt att lägga extra pengar i fickan är att hitta ett skrotupplag som kommer att köpa din bil. Många junkyards är glada att köpa gamla bilar eller bilar som har varit i vrak eftersom junkyards kan sedan vända och sälja delarna på bilen. Med pengar är snäva i många hushåll i dessa dagar, kanske folk har pengar sitter i deras enhet sätt och inte ens vet det. Genom att följa dessa steg, kan du lära dig att sälja din bil till ett skrotupplag. Instruktioner
1

samla all information på din bil. Du behöver veta märke, modell och år av bilen. Du bör också notera eventuella delar av bilen som inte längre fungerar eller saknas.
2

Kontakt junkyards i staden som du bor i. Förklara att du funderar på att sälja en bil och ge fullständig beskrivning av bilen. Om du frågor, svara sanningsenligt så att du kan se till att citatet du får kommer att vara korrekt.
3

Välj skroten som bjuder högst summa pengar för din bil. Om några av buden är nära, kan du prova köpslående med junkyards att få några extra dollar läggs på den totala. Glöm inte att fråga om det kommer att finnas några skatter eller pålagor tas ut av det pris du citerade.
4

Transport bilen så att bilen på ett säkert sätt kan komma fram till skroten. Om bilen är fortfarande fungerar, helt enkelt göra enheten. Du kan då få dina pengar från skroten och antingen ta en taxi eller har en vän hämtar du från skroten. Om din bil är obrukbar, fråga skroten om det kan komma och bogsera bilen borta. Om inte, måste du anlita en oberoende tredje part bogsering företag.
5

säkerställa att en juridisk titel överföring sker så att det inte finns några problem med försäljningen i framtiden. Begär ett köpebrev vid ägarbyte.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150114.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.