Hur man blir en Toyota återförsäljare

Att bli en Toyota-återförsäljare kan vara en mycket lönsam satsning när alla krav är uppfyllda. Det finns många program tillgängliga för att hjälpa dig i övergången från lekmän till licensierade återförsäljare. Bekanta dig med de nödvändiga licenskrav, värva i rätt utbildningsprogram, ansöka om en återförsäljare licens genom Department of Labor, och du kommer att vara på god väg att bli en licensierad Toyota-återförsäljare. Instruktioner
1

Lär de lagar som reglerar återförsäljare licensiering i ditt område genom att ringa Institutionen för motorfordon (DMV). De kommer att informera dig om alla utbildningar, prov och ansökningar som måste slutföras innan du kan bli en licensierad återförsäljare.
2

Ansök om Toyotas återförsäljare Development Program. Genom detta program ger Toyota blivande återförsäljare med operativt stöd, investeringskapital och ledarutbildning. Toyota också partner med National Association of Dealers Minority Automobile och USA Hispanic handelskammaren att bättre utveckla ett tvärvetenskapligt tillvägagångssätt som hjälper till att bättre förbereda minoriteter och kvinnor att bli framgångsrika Toyota, Scion, och Lexus återförsäljare. För att se till att det finns lika möjligheter sysselsättning, sysselsätter Toyota en mångfald av kulturer att sitta på båda nationella återförsäljare råden.
3

Ansök om en borgen obligation. En säkerhet obligation är satt på plats för att skydda konsumenten från bedräglig eller oprofessionellt på din del. Förutom att göra kunderna känner sig mer trygga om att göra affärer med dig, kan detta kräva att du går igenom en säkerhetsprövning.
4

Slutför alla licenser kontroller och lämna alla rätt filer och program till avdelningen av arbetskraft i begäran om en återförsäljare licens. Ditt tillstånd kan kräva en säkerhetsprövning, som många nu kräver, fyll i och skicka det till ansökan samt. Kontakta DMV för att klargöra om du saknar något. När du är godkänd kommer du att få ett tillfälligt tillstånd. Detta gör att du kan använda återförsäljare plåtar på alla fordon du köper, om du så önskar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150307.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.