Hur man säljer en bil till en återförsäljare

När det gäller att sälja en bil, det finns två huvudsakliga sätt att göra det: sälja den privat på egen hand eller sälja den till en återförsäljare. Det andra alternativet är vanligtvis mindre stressande eftersom dealern gör det mesta av arbetet. Ändå tar det fortfarande en liten ansträngning från din sida. Att sälja en bil till en återförsäljare, måste du besöka så många återförsäljare som möjligt och gå igenom en bedömningsprocess. Instruktioner
1

Köp eller låna en guide bil värde såsom "NADA" eller "Kelly Blue Book" och leta efter andrahandsvärde på din bil. Det finns vissa återförsäljare som försöker erbjuda dig betydligt mindre än bilen är faktiskt värt, så du behöver veta det exakta värdet.
2

Visit varje bilhandlare i ditt område och prata direkt med någon på personal. Fråga om försäljning och inbyten av begagnade bilar och se vad deras individuella politik är, eftersom det ändras från plats till plats.
3

genomgå en bedömning vid varje återförsäljare, men se till att berätta den återförsäljare som du vill ha deras åsikt innan du godkänner en försäljning. Dealern kommer brukar göra en bedömning av fordonet innan de berätta det pris de ska betala. Om det finns några problem, kommer dealern erbjuder ofta mycket mindre.
4

Jämför priser som erbjuds av de olika återförsäljarna. Ju fler återförsäljare du besöker, desto fler priser kommer du att erbjudas. Du bör titta på var och en innan beslut fattas.
5

röja problem med bilen och sedan gå med på en försäljning. Se till att få allt skriftligt och sedan underteckna avtal med generalagenten. När du underteckna avtalet, är bilen såld.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150099.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.