Hur får jag min bil titel från Maryland Online?

Om du någonsin väntat i rad vid Maryland Motor Vehicle Administration (MVA), kommer du vara glad att veta att om du behöver en dubblett bil titel, kan du undvika besväret att stå i kö igen --- du kan utföra uppgiften med bara några klick på nätet. Om din nuvarande titel försvinner eller skadas, behöver du en ersättare titel om du vill sälja eller gåva din bil. Saker du behöver
Maryland bil registrering
Maryland körkort kort
kredit eller kolla
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera adressen på bilen registrering . Den Maryland MVA kommer maila titeln till denna adress. Om detta inte var du bor för närvarande, måste du först lämna in en registreringsansökan adressändring, vilket också kan fyllas i online (se referenser).
2

Leta reda på namnet och adressen på den säkrade partiet ( bank, finansbolag, etc.), om tillämpligt. Om du har ett lån på bilen, kommer lien informationen överföras till den nya titeln. Om du har betalat av lånet, måste du bevisa att den Maryland MVA att ha lienholder bort från titeln, det kommer inte att ske automatiskt Addera 3

Hitta sidrubriken Ersättning vid. mva.maryland.gov (se referenser). Du hittar den här sidan genom att skriva "online ersätter titel" i sökrutan, eller genom att klicka på "MVA Online" knappen.
4

Fyll i ansökan. Den information du behöver finns på registreringen, din licens, delägare licens (om tillämpligt), och lien företagets pappersarbete (om tillämpligt). Det sista steget i ansökan kommer att begära betalning (kreditkort eller check). I början av 2010, är ​​avgiften $ 20.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150221.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.