Hur man säljer en bil i NJ

Om du vill sälja en bil i New Jersey, det är faktiskt ganska enkelt att följa statliga regler som styr privata bilförsäljning. Om du följer dessa grundläggande strategier, kan du sälja en bil i New Jersey på nolltid. Saker du behöver
Titel till bilen
Köpebrev
Visa fler instruktioner
1

förstå vilka delar av transaktionen är ditt ansvar, och som är köparen är. Köparen, inte säljaren, är ansvarig för att betala moms i New Jersey, tillsammans med att registrera bilen i hans namn och att få nya etiketter. Köpare är också ansvarig för att ta den gamla titeln till Motor Vehicle kommissionen (MVC) och ha den överförs. Du måste lämna nödvändiga uppgifter om titeln och ta bort de gamla taggarna efter försäljningen och returnera dem till MVC (se Resources nedan).
2

förbereda i förväg genom att få en Bill of Sale redo och ta reda på det verkliga marknadsvärdet på din bil. Du skapar en Bill of Sale använda fri programvara online verktyg (se länken i slutet av artikeln). Använd länken nedan för att Kelly Blue Book och leta upp det verkliga marknadsvärdet på din bil. Var realistisk om detta. Om din bil är i dåligt skick, måste du tillåta att när du citerar ett pris. Få din bil redo att visa för potentiella köpare Addera 3

. Tumregeln här är enkel: en smutsig bil tar längre tid att sälja och hämta mindre pengar, så rent och detaljerat din bil. Du kanske vill investera ett par dollar i en tune-up eller mindre reparationer till klädsel och liknande.
4

Planera och genomföra en reklamkampanj för att locka köpare. Du kan sätta annonser i tidningen, på nätet och i fordonsindustrin köpguider publicerade i din stad. Tveka inte att bli lite kreativ. En innovativ metod som har fungerat för människor som har provat det är att sätta några bra bilder av en bil de vill sälja på en hemsida och sedan inkludera webbadressen i sina annonser.
5

Gör transaktionen på ett organiserat sätt så att du (och köparen) följa statens lagar och vart vet var de står. Du måste skriva på baksidan av titeln och lista priset och mätarställningen vid tidpunkten för försäljningen. Titeln går därefter till köparen-men det är klokt att göra en kopia för din egen bokföring. Återlämna det gamla taggarna till MVC på ett regionalt centrum, MVC agentur eller inspektion station. Slutligen, fyll i köpebrevet, underteckna den och ha köparen göra samma sak, och ge dem en kopia.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150103.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.