Hur att skriva upp ett köpebrev för en bil

Att köpa en bil från en bilhandlare eller bil Resultat Föremål på ett kvitto för inköp. När du köper en bil från en individ finns det inget sådant kvitto. Som ett resultat, kan personer som vill köpa eller sälja en bil från en annan individ skriver upp sin egen köpebrev. Köpebrevet för en bil fungerar som en juridisk kvitto. Det är oftast undertecknas av både säljaren och köparen, och köparen är vem tar köpebrevet hem. I vissa fall kan det finnas två exemplar av köpebrevet så att varje part kan ha ett kvitto på transaktionen. Vem som helst med en dator och ett ordbehandlingsprogram kan skriva upp ett köpebrev för en bil. Saker du behöver
dator
ordbehandlingsprogram
Skrivare detaljer
Bil
Visa fler instruktioner
1

Starta datorn och öppna upp en ordbehandlingsprogram, t.ex. Microsoft Word. Om du inte har ett, ladda ner och installera Open Office, som är ett gratis, plattformsoberoende program som Microsoft Office.
2

Type "Bill of Sale" i toppen, mitten av sidan. Vanligtvis är detta i en större teckenstorlek än resten av dokumentet, som storlek 18 från rullgardinsmenyn teckenstorlek menyn i verktygsfältet. Addera 3

Lista namnet på staten och det län där försäljningen sker. Om du inte känner till denna information ännu, kan du lämna det tomt genom att använda "understreck" nyckel med "Zero"-knappen för att göra en tom rad. Det ska se ut "__________."
4

Skapa en linje att lista inköpspriset för fordonet. Lämna en tomt om det är ännu inte känt.
5

in namn och adress för både säljare och köpare. Lämna utrymme för denna information om du inte vet det än.
6

Skriv in fordonsuppgifter. Detta inkluderar fabrikat, modell, år, kroppstyp och VIN.
7

Lämna ett utrymme för varje parti, säljaren och köparen, att underteckna köpebrevet för bilen. Utrymme för en notarie kan också vara kvar, men är inte normalt krävs. Skriv ut när du är klar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/car-selling-basics/150222.html

Previous:
Next:

Bil Selling Basics

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.